Bauhausin uusi tavaratalo Lahdessa avasi ovensa

”Koko Suomi juhlii Lahden uutta tavarataloa” Bauhaus kirjoittaa kotisivullaan.

Yksi Ehandel.fi:n kautta aikojen luetuimmista uutisista on pieni notiisi saksalaisen rakennustarvikeketjun uudesta tavaratalosta Lahdessa. Liikkeen avajaisia vietetään tänään perjantaina.

Kun Ehandel kurkistaa Bauhausin kotisivua aamulla on Lahden liikkeen avajaisiin 0 päivää, 0 tuntia, 55 minuuttia ja 4 sekuntia.

Ilmoitus

Uuden tavaratalon avaamista on juhlittu aamuvirkuille järjestetyssä tapahtumassa klo 05.00 alkaen liikkeen parkkipaikalla, jossa arvonnassa on muun muassa 10 kappaletta Bauhausin 1000 euron lahjakortteja.

Itse tavaratalo avasi ovensa kello 7.00 ja luvassa on runsaasti tarjouksia. Verkkokaupan kautta tarjouksista pääsee nauttimaan koko Suomi – olitpa Lahdessa tai et.

Bauhausin kotisivulla voi myös pelata Lahden avajaisten juhlapeliä, jossa pyöräytetään hyvällä tuurilla esiin kolmet kottikärryt. Onnekkaat voivat voittaa 50 euron lahjakortteja ja tuuriaan voi käydä kokeilemassa 16.2 saakka.

Bauhaus on Euroopan johtavia rakennustarvikeketjuja ja yhtiöllä on 270 tavarataloa 19 eri maassa. Yrityksen kaikkien aikojen ensimmäinen tavaratalo avattiin 60 vuotta sitten Saksan Mannheimissa.