Basware siirtyy toimintokohtaiseen organisaatioon tukeakseen cloud-liiketoiminnan kasvua

Organisaatiomuutoksesta suuret kustannussäästöt.

Basware kertoi tänään tiedotteessaan siirtyvänsä kesäkuun alusta toimintokohtaiseen organisaatioon ja perustavansa kolme uutta toimintoa; tuotteet, tuotekehitys ja tuotanto sekä liiketoiminnan kehitys ja allianssit. Nykyiset liiketoimintaorganisaatiot integroidaan uusiin toimintoihin.

Ilmoitus

Basware on maailman johtava verkottuneiden hankinnasta maksuun- ja verkkolaskuratkaisujen sekä lisäarvopalveluiden tarjoaja.

- Visiomme on tuottaa maailman paras ratkaisu hankintaan, laskutukseen ja maksamiseen. Uskon, että uuden organisaation avulla pystymme nostamaan partneriekosysteemimme uudelle tasolle sekä innovoimaan entistä nopeammin. Lisäksi uusi organisaatio tukee strategisten tavoitteidemme, vahvan cloud-tuottojen kasvun ja skaalautuvien operaatioiden toteuttamista, kertoo Basware Oyj:n toimitusjohtaja Vesa Tykkyläinen.

Miljoonien säästöt

Osana organisaatiomuutosta Basware on perustanut uuden teknologiajohtajan (CTO) roolin.

Muutoksien johdosta Basware saavuttaa arviolta 2-3 miljoonan euron vuosittaiset kustannussäästöt, jotka investoidaan kasvualueille. Muutosten toimeenpanon kustannusten arvioidaan olevan noin 1-2 miljoonaa euroa.

Baswaren kaupankäynti- ja rahoitusverkosto yhdistää yrityksiä yli 100 maassa eri puolilla maailmaa. Basware on maailman suurin avoin yritysverkosto, joka tarjoaa skaalautuvuutta liiketoiminnan kasvattamiseen sekä ratkaisut talousprosessien yksinkertaistamiseen ja virtaviivaistamiseen.