Axla ja CDON syventävät yhteistyötä – logistiikkapalvelut ja markkinapaikka samassa paketissa

”Pystymme tarjoamaan verkkokauppiaille helpon ja kustannustehokkaan myynti- ja toimituskanavan”.

Markkinapaikka CDON ja logistiikkayhtiö, suomalainen Axla Logistics ovat syventäneet yhteistyötään. Yhtiöt tarjoavat nyt palvelun, jossa yhdistyy Axlan logistiikkaratkaisut ja CDON:in markkinapaikka. Tarkoituksena on kehittää uusia verkkokauppa- ja logistiikkaratkaisuja suomalaisille kauppiaille.

Käytännössä Axlan asiakkaat saavat siis mahdollisuuden hyödyntää CDON:in pohjoismaista alustaa, josta avautuu markkinat yhtiön yli kaksi miljoonaiselle asiakaskunnalle Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Ilmoitus

CDONin alusta ja asiakaskunta sekä Axlan logistiikkaosaaminen ovat hyödyksi niin myyjille kuin asiakkaillekin. Axlan luottamus meihin kumppanina on osoitus siitä, että olemme pohjoismaisen verkkokaupan asiantuntija ja pystymme tuottamaan liiketoimintaratkaisuja. Yhteistyö on myös linjassa omien tavoitteidemme kanssa, CDONin Key Account Manager Artemis Diabaté sanoo tiedotteessa.

Axla Logisticsilla on yli 20 vuoden kokemus alalta ja se hoitaa pelkän logistiikan lisäksi myös täydelliset 3PL-toiminnat.

Nyt kun yhteistyömme CDONin kanssa syvenee, pystymme tarjoamaan verkkokauppiaille helpon ja kustannustehokkaan myynti- ja toimituskanavan asiakkaille Pohjoismaiden markkinoilla. Olen vakuuttunut siitä, että tämä yhteistyö luo verkkokauppiaille hyviä mahdollisuuksia ja palvelee kaikkia osapuolia, Axla Logisticsin Sales & Marketing Manager Matias Toukonen sanoo.