Axla avaa logistiikkakeskuksen Vantaalle

Axla Logistics on Åland Postin uusi verkkokauppalogistiikan yksikkö, joka avaa ovensa Vantaalla lokakuussa.

- On korkea aika, että kotimaiset verkkokauppiaat lähtevät kunnianhimoisesti maailmalle. Olemme vuosia työskennelleet pohjoismaisten ja euroopplaisten verkkokauppiaiden kanssa ja heidän markkina-alue on alkumetreiltä globaali. Axla haluaa nyt auttaa suomalaisia kauppiaita valloittamaan maailmaa, Axlan myynti- ja markkinointipäällikkö Matias Toukonen kertoo yhtiön tiedotteessa.

Vantaan yksikössä tapahtuu kaikki verkkokauppalogistiikan osat: tavaran vastaanotto, varastointi, tilausten käsittely, pakkaaminen, postitus sekä palautusten käsittely.

Ilmoitus

Axla myös räätälöi verkkokauppiaille paketteja tarpeiden mukaan.

- Sujuva toimitus ja monipuoliset toimitusvaihtoedot ovat tärkeä osa asiakaskokemusta. Haluamme auttaa suomalaisia verkkokauppiaita onnistumaan kasvutarinoissaan, Toukonen sanoo.

Axla Logistics on rakennettu vuosikymmenien kokemukselle ja jo olemassaolevaan kattavaan logistiikkaverkostoon tukeutuen, mikä mahdollistaa monipuolisen tarjonnan ja verkkokauppaosaamisen.

- Haasteena mainitsisin, että koko suomalainen verkkokaupan ekosysteemin tulisi vielä vahvemmin työskennellä yhdessä, jotta voimme auttaa kunnianhimoisia verkkokauppiaita maailmalle, Axlan myynti- ja markkinointipäällikkö Matias Toukonen kertoo Ehandelille.