Avaa uuden jakelukeskuksen Tsekkiin – ”Strateginen sijainti”

3PL toimija Boomerang Distribution kertoi viime viikolla avaavansa uuden jättivaraston Keski-Eurooppaan.

Tallinnassa päämajaansa pitävä Boomerang kertoo sijainnin olevan strateginen. Tsekkiläinen Pilsen sijaitsee lähellä Saksan rajaa.

Monet verkkokauppa-asiakkaistamme ovat onnistuneet todella hyvin ja kasvavat nyt rajusti Euroopassa. Se tarkoittaa, että heidän on päästävä lähemmäs keski-eurooppalaisia asiakkaitaan ja että he voivat tarjota ympäristöystävällisiä ja käteviä kuljetuksia, Boomerang Distributionin CEO Jonas Heinonen kertoo ja jatkaa:

Ilmoitus

Avaamalla 3PL-logistiikan Tsekkiin avaamme monia ovia asiakkaillemme ja voimme tarjota paitsi nopeammat, myös halvemmat ja ympäristöystävällisemmät toimitukset ja palautukset. Sijainti on strateginen ja voimme tarjota asiakkaillemme pääsyn 300 miljoonaan kuluttajaan 1-2 päivän sisällä, hän jatkaa.

Jakelukeskuksen oli määrä valmistua jo tämän vuoden lopulla, mutta koronan pistäessä kapuloita rattaisiin sen lasketaan olevan toiminnassa huhtikuussa 2021.

Tämä on tietysti turhauttavaa, että jouduimme lykkäämään aloitusta vähän aikaa, mutta pääasia on, että voimme taata työntekjöillemme turvallisen työpaikan ja asiakkaillemme turvalliset toimitukset. Toiminta käynnistyy huhtikuussa 2021 saumattomalla kolmannen osapuolen logistiikalla Tsekissä, Jonas Heinonen kertoo tiedotteessa.

Tsekki on Boomerangin ensimmäinen Viron ulkopuolinen laajennus. Boomerang on toiminut Tallinnassa vuodesta 2004. Se työllistää 300 henkilöä ja käsittelee vuosittain yli kuusi miljoonaa lähetystä.