Avaa ensi vuonna Suomessa

“Ehdottoman tärkeää saada hyviä kumppaneita.”

20 vuotta sitten perustettu hollantilainen tuotemerkki Rituals löytyy tänä päivänä 20 eri markkinoilta. Pohjoismaissa heillä on 128 myymälää kolmessa eri maassa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Pian yhtiö aikoo myös Suomen markkinoille.

Ensi vuonna tavoitteena on kasvaa kaikissa maissa ja aikomuksena on myös avata myymälöitä Suomessa, Eirin Olsen, Ritualsin Head of Retail Norway & Danmark kertoo.

Ilmoitus

Rituals aloitti esimerkiksi Norjassa vuonna 2014 on avannut siellä 37 myymälää. Samalla tuotemerkki löytyy monista kilpailevista verkkokaupoista ja jälleenmyyjiltä. Eirin Olsen uskoo, että tämä on ratkaisevan tärkeää.

Meille tämä ei ole kilpailua vaan yhteistyötä, hän sanoo.

Ketju tunnetaan hyvistä tuoksuistaan ja tuotetestereistä, mutta koronan sekoittaessa pakan tämä ostokokemus myymälöissä ei ole ollut helppo toteuttaa. Rituals on kuitenkin pitänyt myymälänsä auki Pohjoismaissa.

Rituals tunnetaan siitä, että tarjoamme hyvän ja ainutlaatuisen asiakaskokemuksen. Koronan puhkeamisen jälkeen tämä on ollut haastavaa ja meidän on löydettävä muita tapoja luoda hyviä kokemuksia asiakkaillemme.

Pohjoismaat ovat olleet ainoa alue, jossa Rituals ei ole sulkenut myymälöitä pandemian puhkeamisen jälkeen.

 

Miten nettikauppa on kehittynyt koronan aikana?

Verkkokaupoissa on tänä vuonna ollut hyvä kasvu. Se on hieno korvaus niille, joilla ei ole mahdollisuutta käydä myymälöissämme, Eirin Olsen kertoo alun perin Ehandelin sisarsivuston haastattelussa.

Ilmoitus