Avaa 16 uutta tavarataloa Pohjoismaissa

Isot laajentumissuunnitelmat.

Biltema kertoo tänään rakentavansa yhteensä 16 uutta tavarataloa sekä uutta varastotilaa noin vuoden aikana Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan.

Suomeen rakennetaan kaksi uutta myymälää, toinen Mikkeliin ja toinen Poriin. Muuten rakenteilla on kaksi myymälää lisää Norjaan, neljä Tanskaan ja kahdeksan Ruotsiin. Samalla Bilteman keskusvarastoon Ruotsissa rakennetaan 233 000 neliömetriä uutta tilaa.

Ilmoitus

Rakennettava ala, myymälät ja varastotilat mukaan lukien, vastaa kaikkiaan 33:a jalkapallokenttää, mikä on tietysti valtavan kokoinen alue. Meillä ei kuitenkaan ole tarkoitus hidastaa tahtia tulevinakaan vuosina. Liikevaihtomme kukoistaa tavaratalojemme ansiosta, ja siksi investoimme yhä enemmän uusiin ja isoihin tavarataloihin, Biltema-konsernin toimitusjohtaja, Knut Svenningsen sanoo tiedotteessa.

Kaikki tavaratalot aiotaan avata vielä tämän vuoden aikana tai viimeistään vuoden 2022 alussa, kuten Mikkelin ja Porin myymälöiden tapauksissa.

Kaikkiaan myymälät ja varastotila tulevat työllistämään yli 1000 uutta työntekijää. Uusiin tavarataloihin tulee myös Biltema Café.