Autonpesukin onnistuu pian mobiilitankkauksen yhteydessä

Tankkauksen voi hoitaa myös etäyhteydellä.

Kaksi vuotta sitten ABC toi mobiilitankkauksen asiakkailleen ensimmäisenä maailmassa. Nyt uusi sovellus nopeuttaa entisestään mobiilitankkauksen käyttöä ja mahdollistaa maksamisen kaikkien pankkien korteilla. Lähiaikoina ketju pilotoi myös autonpesun ABC-mobiilissa.

Ilmoitus

- Mobiilimaksaminen on kasvussa, vaikkakin Suomessa vielä alkutekijöissään. Palkitun mobiilitankkauksemme käyttäjät ovat olleet palveluun äärimmäisen tyytyväisiä ja siksi haluamme laajentaa mobiilipalveluitamme. Uusi ABC-mobiili toimii alustana, johon voimme jatkossa tuoda kaikki autoilevien suomalaisten arkea helpottavat palvelut, kertoo ABC:n ketjujohtaja Antti Heikkinen lehdistötiedotteessa.

Kolmasosa ABC:n mobiilitankkausta tällä hetkellä S-mobiilissa käyttävistä tankkaa mobiilisti jopa viikoittain. Palveluun rekisteröityneistä yli puolet on myös kokeillut palvelua eli tankannut mobiilisti vähintään kerran.

Kaikkien pankin kortit käyvät

Mobiilitankkauksessa tankkauksen maksaminen hoituu mobiilisti eli puhelimesta. ABC-mobiili tunnistaa ABC-aseman puhelimen paikannustiedoilla ja asiakas voi itse valita mittarin. Sovellus hoitaa tankkauksen maksun suoraan sovellukseen syötetyn maksukortin tiedoilla. Tankkauksen voi hoitaa myös etäyhteydellä eli maksaa mobiilisti esimerkiksi perheen autoilevien nuorten polttonesteet.

ABC-mobiiliin voi lisätä minkä tahansa pankin Visa, MasterCard -maksukortin tai S-Business -kortin. Asiakasomistajat kerryttävät mobiilitankkauksesta Tankkausbonusta rekisteröitymällä ABC-mobiiliin verkkopankkitunnuksilla tai S-tunnuksella.