Automatisoidun sisällöntuotannon 5 hyötyä

Usein kuulee sanottavan, että laadukkaan sisällön tuottaminen useilla eri kielillä on hankalaa, mutta se ei välttämättä pidä enää paikkaansa. Modernit tekniset ratkaisut ovat avainasemassa, kun sisällöntuotannossa halutaan säästää aikaa, rahaa ja energiaa. Näiden ratkaisujen ansiosta säästyneet resurssit vapautuvat liiketoiminnan muiden osa-alueiden käyttöön. 

Saat monia etuja automatisoimalla sisällöntuotantoprosessin – joko kokonaan tai osittain. Contentorin sisältöasiantuntijat kertovat seuraavaksi, mistä viidestä edusta pääset nauttimaan integroidun sisällöntuotannon avulla.

Yhdestä tekstirivistä tuhansiin sanoihin

Oletko joskus ollut tilanteessa, jossa yhtenä päivänä tarvitset lyhyen, yksittäisen lausekäännöksen ja seuraavana päivänä sata tuotetekstiä mahdollisimman nopeasti? Tämä on melko tyypillinen tilanne verkkokaupan alalla, kun uusia tuotteita lisätään valikoimiin lähes päivittäin. Mutta mikä on paras ratkaisu tähän vaadittavan ajan ja hallinnollisen työn minimoimiseksi?

Manuaalinen työ kuuluu menneisyyteen – tutustu automatisointiin!

Verkkokaupan pyörittäminen, aktiivisten markkinoiden määrästä riippumatta, vaatii runsaasti työtä kaikenlaisten tekstien parissa. Jos sinulla itselläsi ei ole resursseja tekstityöhön tai haluat käyttää aikasi liiketoimintasi muihin osa-alueisiin, hyvä ratkaisu voi olla kääntyä asiantuntijoiden puoleen avun saamiseksi.

Contentor on toiminut alalla jo vuodesta 2008 lähtien. Olemme seuranneet verkkokaupan kehittymistä sen alkuaskeleista aina nykyhetkeen saakka. Kehityskulku vaikuttaa suuntautuneen yhä enemmän työnkulun integraation ja automatisaation suuntaan, mikä yksinkertaistaa prosessia huomattavasti asiakkaiden näkökulmasta. Contentorin toimitusjohtaja Rabie Salem kertoo:

Tavoitteenamme on integraation avulla luoda todella hyvät edellytykset asiakkaillemme, jotka kokevat ongelmia suurten tekstimäärien hallinnoinnissa. Tästä syystä keskitymme nyt auttamaan asiakkaitamme integroimaan ja tätä kautta osoittamaan heille, kuinka suuria etuja integroitu sisällöntuotanto tarjoaa.

Miten teet töitä nyt – ja miten haluat tehdä töitä tulevaisuudessa?

Vaikka manuaalista työtä tarvitaan edelleen työnkulun tietyissä vaiheissa, sisällöntuotannon osalta suurin osa prosessista voidaan automatisoida suhteellisen pienin panostuksin, laatua vaarantamatta. Magento 2- ja Prestashop-liitännäisemme ja itse kehittämämme API nopeuttavat ja yksinkertaistavat tekstien liikuttamista eri systeemien välillä. Tämä mahdollistaa myös automaattisen julkaisemisen, mikä voi olla huomattava kilpailuetu markkinoilla.

Rabie selventää ajatuksiaan integroivia asiakkaita koskien:

Rakastamme integraatiota ja olemme tietoisia siitä, että asiakkaillamme on hyvin erilaiset tarpeet. Siksi tarjoamme integrointiin räätälöityjä ratkaisuja ja opastamme asiakasta alusta loppuun asti – jotta he voivat menestyä sekä lyhyellä että pidemmällä tähtäimellä.

Contentor – Integraation 5 etua

  • Räätälöitävyys
  • Skaalautuvuus
  • Tehokkuus
  • Saumattomuus
  • Laatutakuu

Oletko kiinnostunut löytämään nopeamman tien markkinoille, paremman sisällön avulla?

Ota yhteyttä Contentoriin jo tänään tai tutustu Contentorin kotisivuihin lukeaksesi lisää.