Asuntokauppaa ilman välikäsiä – verkkokauppa korvaa kiinteistönvälittäjän

Ruotsalaisyritys myy asuntoja netissä: ”Asiakkaat etsivät nopeimpia ja helpompia ratkaisuja”.

Ilmoitus

Ruotsalaisyritys Oscar Properties sanoo olevansa ensimmäinen kiinteistöalan yritys maailmassa, joka myy asuntoja asiakkaalle verkkokaupan kautta ilman välikäsiä.

- Kiinteistönvälittäjät ovat aina olleet tärkeässä osassa asuntokaupassa, ja niin tulee olemaan myös jatkossa. Mutta on myös olemassa asiakkaita, jotka etsivät nopeimpia ja helpompia ratkaisuja. Näille asiakkaalle olemme nyt kehittäneet ratkaisun, joka mahdollistaa asunnon ostamisen suoraan verkosta, yrityksen toimitusjohtaja Oscar Engelbert sanoo lehdistötiedotteessa.

Kiinteistöala siirtyy 2000-luvulle

Oscar Propertiesin uusi verkkokaupparatkaisu asunnoille digitalisoi ostoprosessin alusta loppuun. Asiakas näkee asunnon yksityiskohtaisesti kaupan sivuille, ja pystyy netin kautta allekirjoittamaan kaikki tarvittavat paperit ja hoitamaan maksun luotonantaja Trustlyn avulla.

Tukholmassa toimivat ruotsalaisyritys Oscar Properties perustettiin vuonna 2004. Ensimmäiset verkon kautta myydyt asunnot sijaitsevat rakennusvaiheessa olevassa Gasklockan –nimisessä kerrostalossa, joka on valmistuessaan 28 kerroksen korkuinen.