Asap Rocky sijoittaa ruotsalaispankkiin

Rakim Mayers alias Asap Rocky investoi Klarnaan ja toimii päivän maksujätin toimitusjohtajana.

ASAP Rockya ei voi lokeroida: hän on muusikko, näyttelijä, filantrooppi, muotivaikuttaja, ja ennen kaikkea henkilö, joka ymmärtää mitä yleisö haluaa. Hän haastaa vallitsevia toimintatapoja päivittäin. Koska vähittäiskaupan asiakaskokemuksen kehittämiseen tarvitaan nyt uusia avauksia, vastuullisia tekoja, sekä kykyä kuratoida sisältöä, uskomme että Klarnalla on häneltä paljon opittavaa. Ja nyt kun Klarnan perustamisesta on jo 16 vuotta, uskon ansaitsevani yhden vapaapäivän, Klarnan toimitusjohtaja ja perustaja Sebastian Siemiatkowski kommentoi tiedotteessa.

ASAP Rocky toimii nimittäin päivän ajan, 1. kesäkuuta, yhtiön toimitusjohtajana.

Ilmoitus

Klarna on yritys, jolla on katse kohti tulevaa ja joka välttää tyytymistä nykytilaan, jonka takia yhteistyö heidän kanssa tuntuu innostavalta, ASAP Rocky sanoo ja jatkaa:

Minusta on mahtavaa päästä tekemään yhteistyötä monella tapaa, esimerkiksi auttamalla ihmisiä löytämään tyylinsä uudelleen, muodin talvihorroksen loppuessa.

Maksujätti kertoo lisäksi, että Rocky liittyy Klarnan juuri lanseeraamaan GiveOne -vastuullisuushankkeeseen sitoutumalla ohjaamaan yhden prosentin sijoituksistaan projekteihin, jotka suojelevat ilmastoa ja maapallon biodiversiteettiä. Rockyn valinta on kenialainen Mitti Alliance Ltd ja sen perustaja Michael Waiyaki, joka pyrkii ehkäisemään metsien hävittämisestä johtuvia ilmastonmuutoksen vaikutuksia. Lahjoituksen vaikutusta tullaan seuraamaan Rockyn puolesta tulevien vuosien ajan.

Klarna joutui viime viikolla suuren datahaverin kynsiin ja tekniset ongelmat johtivat siihen, että ainakin Ruotsissa ja lehtitetojen mukaan myös Norjassa maksujätin jotkin asiakkaat kirjautuivat sisään väärille tileille ja näkivät muun muassa jonkun toisen ihmisen maksuhistoriikin. Häiriö kesti noin puolisen tuntia.