Arlan maitotölkin kautta voi nyt pelata jalkapalloa

Yhä enemmän modernin teknologian tuomia mahdollisuuksia.

Arla panostaa tuotteidensa markkinoinnissa tulevaisuudessa yhä enemmän modernin teknologian tuomiin mahdollisuuksiin. Arlan maitotölkeissä syksystä lähtien seikkaillut Aamu-kissa herää eloon lisätyn todellisuuden avulla. Nyt Aamu-kissa torjuu laukauksia jalkapallomaalivahtina ja tuulettaa flossaten.

Ilmoitus

Pelin lataaminen onnistuu asentamalla älypuhelimeen Arilyn-sovelluksen. Sovelluksen kameran avulla Arlan maitotölkki skannataan, jonka jälkeen kissa ja jalkapallostadion ilmestyvät virtuaalisena näytölle. Pallo reagoi kosketukseen, ja tavoitteena on saada maaleja Aamu-kissan toimiessa maalivahtina.

- Jalkapallon MM-kisat ja Helsinki Cup takaavat, että jalkapallo on heinäkuussa kesän puhutuimpia aiheita. Haluammekin tarjota ajankohtaista sisältöä pelillisen kokemuksen kautta, kertoo Arlan digitaalisen markkinoinnin päällikkö Tomi Sirén tiedotteessa.

Pelillinen näkökulma korostuu

Sovelluksen uudessa versiossa pelillinen näkökulma korostuu, sillä omaa sijoitustaan voi seurata tilaston avulla ja peli kehittyy onnistumisen mukaan. Mitä paremmin onnistuu maalinteossa, sitä enemmän Aamu-kissan peliasua pystyy itse muokkaamaan.

Jalkapallopeli löytyy Arlan 1 litran rasvaton maito-, kevytmaito- ja täysmaitopurkeista.