Apuja tarjolla pienyrittäjien taloudenhallintaan

Kaikki palvelut yhdestä sovelluksesta.

Luotonhallinnan markkinajohtaja Intrum ja taloudenhallinnan pilvipalveluja nettilasku.fi –palvelualustalla tarjoava Epic Invoicing Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka tarkoituksena on helpottaa pienyrittäjien taloudenhallintaa ja nopeuttaa yritysten rahan kiertoa.

Ilmoitus

Yhteistyön myötä markkinoille tuodaan helppokäyttöinen digitaalinen palvelualusta nettilasku.fi, jonka avulla yrittäjä saa käyttöönsä kokonaisvaltaiset taloudenhallinnan, laskutuksen, muistutuksen, perinnän ja rahoituksen palvelut yhden sovelluksen avulla.

- Haluamme tukea asiakkaitamme kokonaisvaltaisilla taloudenhallinnan ja laskutuksen järjestelmillä ilman hankalaa ja raskasta käyttöönottoa. Olemme havainneet, ettei useimmilla pienyrittäjillä ole aikaa, rahaa tai halua panostaa raskaisiin järjestelmähankkeisiin, joten suunnittelimme palvelun, joka kattaa kaiken tarvittavan, kertoo nettilasku.fi:n toimitusjohtaja Timo Koistinen tiedotteessa.

Nykyteknologian avulla tiedot ovat ketterästi kaikkien niitä tarvitsevien osapuolten käytössä luotettavasti ja turvallisesti, mikä säästää yrittäjän aikaa ja resursseja.