Apua tavaroiden korjaamiseen videopuhelun välityksellä

Clas Ohlson lanseeraa uuden palvelun – asiakkaat voivat saada neuvoja ja apua kodin päivittäisiin ongelmiin videopuhelun avulla, tosin vain ruotsiksi ja englanniksi.

Nyt kun ihmisiä kehotetaan pysymään poissa kivijalkaliikkeistä ja tungoksista myymäläketju toisensa jälkeen on joutunut kehittämään uusia keinoja asiakkaidensa tavoittamiseksi. Clas Ohlson on ollut tässä kärkkäästi mukana ja lanseeraa nyt uuden palvelun: asiakas voi olla videopuhelun avulla yhteydessä Clas Ohlssonin korjauskeskuksissa työskenteleviin asiantuntijoihin.

Ongelmat voivat vaihdella mustekasetin vaihtamisesta puhdistuslaittaiden korjaamiseen. Videon avulla voimme opastaa ja auttaa asiakkaitamme ainutlaatuisella tavalla. Monet ongelmat voidaan ratkaista etänä, ja videopuhelun avulla asiakkaidemme ei tarvitse käydä myymälässä, mikäli he eivät halua , Per Dahler, Clas Ohlsonin asiakaspalvelupäällikkö sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Korjauskeskukset, jotka sijaitsevat Clas Ohlsonin pääkonttorilla Ruotsissa, ovat olleet iso osa toimintaa 1960-luvulta lähtien.

Meillä on markkinoiden edistyneimmät omat korjauskeskukset. On aivan ainutlaatuista, että asiakas voi puhua suoraan ihmisten kanssa, jotka myös korjaavat Clas Ohlsonin omia tuotteita. Korjaamme itse kaikki omien tuotemerkkien tuotteemme, ja korjauskeskukset ovat tärkeä osa sitä, miten voimme auttaa asiakkaitamme elämään kestävämmin, Dahlen kertoo.

Club Clasin jäsenet voivat varata videopuhelun osoitteessa clasohlson.fi. Palvelua tarjotaan asiakkaille Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa, mutta apua suomeksi ei ole saatavilla, ketju kirjoittaa, vaan puhelu käydään joko ruotsiksi tai englanniksi.