Apteekkiasioinnit voi hoitaa jatkossa videosovelluksen kautta

VideoApteekki tuo apteekkipalvelut asiakkaan luo.

Remomedi Oy tuo markkinoille uuden maksuttoman sovelluksen, jonka avulla apteekkiasioinnit voi tehdä turvallisesti ja yksityisesti sieltä mistä se on asiakkaalle mieluisinta. VideoApteekki-palvelu on matalan kynnyksen etäpalvelu, joka korvaa apteekissa käynnin. Maksuttoman sovelluksen voi ladata sovelluskaupoista.

Ilmoitus

Toimii aluksi pääkaupunkiseudulla

Asiakas hoitaa reseptilääkkeiden ja muiden apteekin tuotteiden tilauksen videoyhteyden avulla ja saa samalla tarvitsemansa neuvonnan aivan kuin hän olisi apteekissa. Tilauksen asiakas voi noutaa apteekista jonottamatta sopivana ajankohtana tai valita kotiinkuljetuksen, mikäli se kuuluu apteekin palveluihin.

- Palvelumme avulla apteekkihenkilöstön asiantuntemus ja monipuoliset taidot saadaan asiakkaan ulottuville helposti ja turvallisesti, toteaa Remomedi Oy:n toimitusjohtaja Kari Paukkeri tiedotteessa.

Ensimmäiset apteekit liittyvät VideoApteekki-palveluun kesäkuun aikana pääkaupunkiseudulta alkaen. Palvelu laajenee valtakunnalliseksi sitä mukaan, kun uusia apteekkeja saadaan liitettyä palveluun.