Antigeenitestit tulevat myös K-Raudan, Onnisen ja urheilukauppojen valikoimaan

K-Ryhmä kertoo lisäävänsä antigeenitestien myyntipaikkoja.

K-Ryhmä kertoo tänään, että koronan kotitestit tulevat myyntiin myös K-Rautoihin, Onninen Express -myymälöihin sekä Intersport ja Budget Sport -liikkeiden valikoimaan. K-Ryhmä arvioi, että rajuin kysyntäpiikki on vielä edessäpäin ja haluaa vastata kotitestien kasvaneeseen kysyntään. 

Valjastamalla K-ryhmän laajan myymäläverkoston antigeenitestin myyntipaikoiksi haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme mahdollisuuden napata koronan kotitesti mukaansa helposti. K-Rauta ja Onninen Express-myymälöistä myös rakentamisen yritysasiakkaat saavat antigeenitestit hankittua muun asiointinsa ohella. Myyntipaikkoja lisäämällä toivomme pystyvämme vaikuttamaan myös rakennusalan haastavaan koronatilanteeseen, Keskon rakentamisen ja talotekniikan tavarakaupan johtaja Petteri Niemi sanoo.

Ilmoitus

Toimillaan K-Ryhmä haluaa puolestaan varmistaa, että yhteiskunta pyörii myös tulevien viikkojen aikana. 

K-ruokakaupoissa kotitestien myynti painottuu tällä hetkellä eniten Uudellemaalle, Varsinais-Suomeen ja Pirkanmaalle, mutta myös muilla alueilla nähdään kasvavaa kysyntää.  Testejä ei ole syytä hamstrata suuria määriä, vaan hankinta on varmistettu viikoiksi eteenpäin ja myymälöihin virtaa täydennystä päivittäin, Keskon päivittäistavarakaupan johtaja Harri Hovi sanoo.

K-Ryhmä kertoo asiasta tiedotteessa.