Amazonin varasto Ruotsissa on vahvistettu: ”Ideaalinen sijainti”

”Olemme saaneet luottamuksen.”

Se on ollut pitkään salaisuus, mutta nyt Kuehne Nagel vahvistaa, että varasto Eskilstunassa, Keski-Ruotsissa, noin 100 km Tukholmasta länteen, on Amazonin.

Voin vahvistaa, että Amazon on antanut meille luottamuksen täydentää heidän verkkokauppansa Ruotsissa. Olemme siksi avaamassa uutta logistiikkakeskusta Eskilstunaan, Helgi Ingólfsson, Kuehne Nagelin Ruotsin päällikkö sanoo konsernin kommunikaatiopäällikön kautta sähköpostitse Ruotsin televisiolle SVT:lle.

Ilmoitus

Aivan kuten Ehandel kertoi jo toukokuussa varasto on suuruudeltaan 15 000 neliömetriä. Tila on sinällään pieni, mutta Amazonilla on joukko pienempiä, kaupunkien läheisyydessä sijaitsevia varastoja kansainvälisesti ja niitä käytetään nopeampiin toimituksiin. Tilojen suurentamiseen on todennäköisesti hyvät mahdollisuudet.

Olemme valinneet Eskilstunan, koska sen sijainti on ideaalisti keskeinen Ruotsissa, lähellä Tukholmaa, Helgi Ingólfsson sanoo.

Tämän enempää he eivät vieläkään paljasta, mutta Amazon on luvannut kertoa lähempänä lanseerausta mitä palveluja ja tarjontaa ruotsalaiskuluttajille on luvassa.