Amazonin vaatimus nopeista toimituksista – voi antaa potkut kauppiaille

Kovemmat vaatimukset tavoittaa attraktiiviset Prime-asiakkaat.

Amazon asettaa lisää vaatimuksia kolmannen osapuolen myyjilleen. Tällä kertaa kyse on toimitustarjouksista ja he vaativat, että logistiikkaa on tehostettava, jotta se menee paremmin yksiin Amazon Prime-palvelun kanssa. Asiasta raportoi CNBC.

Kauppiaat saivat tiistaina tiedon, että ensi vuoden helmikuusta alkaen vaatimuksena on toimitukset koko maahan, lauantaitoimitukset ja asiakkaille on tarjottava mahdollisuus hakea paketti. Kaikki tämä koskee niitä tuotteita, jotka ovat Prime-palvelun piirissä ja toimitetaan takuuvarmasti päivän tai maksimissaan kahden sisällä.

Ilmoitus

Teemme muutoksia Seller Fulfilled Primessä, koska olemme menossa jatkuvasti kohti päivän toimituksia, jotta voimme palvella asiakkaita nopeilla toimituksilla fulfillmentohjelmasta huolimatta. Kerromme kauppiaillemme jo nyt, jotta he ehtivät sopeuttaa toimintansa näihin muutoksiin, Amazonin edustaja sanoo CNBC:lle.

Myyjät, jotka eivät täytä vaatimuksia menettävät Prime-statuksensa.

Amazon Prime on jäsenklubi, jossa kuluttajat maksavat kuukausittain tai vuosittain maksun, mikä antaa nopeammat toimitukset, ilmaisen kuljetuksen ja pääsyn katselemaan elokuvia ja sarjoja Amazonin palvelussa, muun muassa.