Amazonin seuraava lanseeraus: Markkinapaikka Puolassa

Avannut Seller Centralin myyjille, jotka haluavat rekisteröityä markkinapaikalle.

Amazon kertoi eilen aloittaneensa työt Amazon.pl lanseeraamiseksi – eli Ruotsin jälkeen vuorossa lähes 40 miljoonan asukkaan Puola. Samalla puolalaisille pienyrittäjille avautuu mahdollisuus myydä Amazonin markkinapaikoilla kautta maailman. Yrityksille on jo avattu mahdollisuus rekisteröityä markkinapaikalle.

Amazon on tukenut puolalaisia asiakkaita ja myyjiä eurooppalaisissa liikkeissämme jo vuosia, mutta seuraava askel on täydellinen kuluttajamyynti Puolaan ja nyt suunnittelemme tätä, Amazonin laajentumisesta Euroopan Unionin alueella vastaava Alex Ootes sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Olemme iloisia voidessamme auttaa pieniä puolalaisia yrityksiä kasvussa Amazonin ja palveluidemme kautta. Olemme optimistisia ja fokusoimalla niihin asioihin, joita uskomme asiakkaiden arvostavan – huokeat hinnat, iso valikoima ja nopeat toimitukset – tulemme voittamaan asiakkaiden luottamuksen Puolassa, hän jatkaa.

Amazon on toiminut Puolassa vuodesta 2014, missä sillä on varastopalveluita, Amazon Web Service sekä kehityskeskus. Amazon kertoo luoneensa maahan yli 18 000 vakituista työpaikkaa.

US Chamber of Commercen mukaan Amazon myös maan suurin amerikkalainen työnantaja ja kolmanneksi suurin amerikkalainen investoija.

Amazon avaa kymmenennen Fullfillment Centerin Swiebodziin 2021, jonne on luvassa yli 1000 uutta työpaikkaa.

 

Puolan markkinapaikasta kiinnostuneet myyjät voivat rekisteröityä täällä.