Amazonin print on demand –palvelu aloittaa Euroopassa

Avaa markkinapaikan kaikille, joilla on designunelmia.

Ei mene päivääkään ilman, etteikö Amazonista kuuluisi uutisia. Muun muassa Tamebayllä ja joillakin sosiaalisilla foorumeilla kerrotaan verkkokauppajätti Amazonin lanseeraavan pian palveluaan Merch by Amazonia Saksaan ja Iso-Britanniaan.

Ilmoitus

Myyntiä on haettava

Palvelu, joka on ollut Yhdysvalloissa toiminnassa jo pari vuotta, toimii siten, että kävijä voi lähettää oman luonnoksensa, josta verkkokauppa painattaa myyntiin esimerkiksi paitoja. Jokaisesta myydystä tuotteesta Amazon maksaa suunnittelijalle.

Palvelu suuntautuu sekä ammattilaissuunnittelijoille että yksityishenkilöille, mutta tällä hetkellä tarvitsee kutsun Amazonilta voidakseen käyttää Merchiä Euroopassa. Henkilöiden, jotka siis haluavat luonnoksiaan markkinoille, täytyy ensin hakea hyväksyntää Amazonilta.

Aktivoi tilejä jatkuvasti

Sen lisäksi, että Amazon painattaa toivotun luonnoksen, yritys hoitaa myös toimituksen ja asiakaspalvelun.

- Hyvin iloisina ilmoitamme, että Merch by Amazon on nyt Saksassa (www.amazon.de) ja Iso-Britanniassa (www.amacon.com.uk). Aktivoimme tilejä jatkuvasti ja ilmoitamme suunnittelijoille sähköpostilla kun heidän tilinsä on hyväksytty, Amazonin ilmoitetaan kertoneen.

Saksalaiset ja brittiläiset suunnittelijat ovat jo aikaisemmin voineet jakaa tuotteitaan Amazonin amerikkalaisen sivuston kautta. Kyseisiä tuotteita ei ole voinut kuitenkaan tilata Euroopassa, koska Merch by Amazon Yhdysvalloissa lähettää tuotteet vain oman maan sisällä. Nyt suunnittelijat kuitenkin kaikissa kolmessa maassa voivat tietyssä mittakaavassa myydä kaikkien merch-markkinapaikkojen kautta.