Amazoniin.fi siirtyy Retimen omistukseen

“Vahvistaa Retimen asemaa kotimaan markkinoilla ja laajentaa palvelutarjontaa.”

Suomen Nettikauppa SNK Oy on myynyt Amazoniin.fi-liiketoiminnan Retime Oy:lle, joka on Pohjoismaiden johtava Amazon-asiantuntijapalvelu.

Kilpailevan toimijan liiketoiminnan osto sopii erinomaisesti vauhdittamaan kasvuamme entisestään, Retimen toimitusjohtaja Jani Ovaska kommentoi tiedotteessa ja jatkaa:

Ilmoitus

Viimeistään nyt voimme sanoa olevamme Suomen suurin Amazon-toimisto. Uskon, että pitkän kokemuksen ja monipuolisten palveluidemme ansiosta voimme tarjota Amazoniin.fi-asiakkaille erittäin vahvan kokonaisuuden.

Amazoniin.fi on Suomen Nettikauppa SNK Oy:n perustama ja tähän saakka operoima Amazon-toimija, joka on luotsinut kotimaisia kauppiaita jättiläisen markkinapaikoille kautta maailman. Yhtiön toimitusjohtaja Jonne Välilä kertoo, että hänen oma yhtiönsä palaa nyt juurilleen.

Meidän Amazon-polkumme on alkanut omien tuotteidemme myymisellä Amazon.com:issa. Strategiaamme sopii tällä hetkellä parhaiten keskittyä jatkossa sille puolelle, Välilä kertoo.

Hän on tyytyväinen liiketoimintakauppaan ja yhteistyöhön Retimen kanssa.

Meille oli erityisen tärkeää, että asiakkaamme saavat hyvän ja osaavan kodin. Uskomme tämän olevan win-win-win. Olen myös erittäin kiitollinen Amazoniin.fi:n asiakkaiden hyvästä yhteistyöstä, Jonne Välilä sanoo.

Kaupan mukana ei siirry henkilöstöä, mutta heillä on aikomuksena tehdä yhteistyötä myös kaupan toteutumisen jälkeen.

Me jatkamme saman kansainvälisen tiimin voimin omien tuotebrändien kehittämistä. Itse asiassa palkkasimme juuri uuden työntekijän, ja rekry on päällä toisellekin, Jonne Välilä, joka myy yhtiönsä kautta Amazonilla muun muassa toimistotarvikkeita ja omaa urheilubrändiä, kertoo.

Myös Retime rekrytoi jatkuvasti uutta henkilöstöä.

Ilmoitus

Kaupan hintaa ei kerrota julkisuuteen.