Amazon tarjoaa opastettuja kierroksia varastoissa

Uusi matkasuunnitelma?

Kesälomat ovat useimmilla päättymässä. Mutta jos edelleen tuntuu, että olisit halunnut saada jotain erityistä irti vapaistasi, niin Amazon voi tarjota sinulle ratkaisua.

Ilmoitus

Avoinna kaikille

Verkkokauppa on nimittäin tarjonnut kesän ajan opastettuja kierroksia Iso-Britannian varastoissaan. Kierroksia on edelleen tarjolla tälle kesää.

Uutissivusto Tamebayn mukaan Amazonin kierrokset ovat avoinna kaikille, olit sitten Amazonilla töissä, myyt Amazonin kautta tai ostat Amazonilta. On hieman epäselvää mitä kaikkea opastettuun kierrokseen kuuluu, mutta yrityksen kotisivuilla näytettävät videopätkät lupaavat muun muassa verkkokaupan prosessien ja teknologian läpikäyntiä. Periaatteessa kierroksella siis kerrotaan mitä tapahtuu siitä kun asiakas tekee tilauksen siihen asti kun tilaus on toimitusvalmis.

Viisi varastoa esillä

Kierroksia järjestetään syyskuuhun saakka viidellä Amazonvarastolla Iso-Britanniassa. Kiinnostuneiden kannattaa kuitenkin kiirehtiä. Kahdessa varastossa ei ole enää vapaita kierroksia ja yhdessä on mahdollisuus ilmoittautua jonotuslistalle.

Tamebayn mukaan kierrokset ovat kävijöille ilmaisia. Amazonin varastokierrokset ovat olleet jo jonkin aikaa myös mahdollisia tietyillä paikkakunnilla Yhdysvalloissa.