Amazon saattaa valloittaa galleriat liikekeskuksien kuoleman jälkeen

Keskustelut ovat käynnissä.

USA:ssa kauppakeskuksien kävijämäärät ovat vähentyneet viimeisen vuoden aikana. Liiketiloihin onkin nyt aiempaa vaikeampaa löytää vuokralaisia, kun entistä useammat tekevät ostoksensa netissä.

Mutta liikekeskusten kuolemat ovat ehkä löytämässä ratkaisin – Amazon saattaa nimittäin ottaa tilat itselleen. The Wall Street Journalin tietojen mukaan verkkokauppajätti on neuvotellut jo kuukausia Simon Property Groupin, jota sanotaan yhdeksi maan suurimmista kauppakeskustoimijoista, kanssa. Keskustelujen aiheena on ollut se, että Amazon haluaa tehdä kiinteistögigantin gallerioista kaupunkien lähellä olevia verkkokauppavarastoja.

Ilmoitus

Tietojen mukaan neuvotteluissa aiheena on ollut käyttää J.C Penneyn ja Searsin aikaisempia tiloja, vaikka kiinnostuksen kohteena ovat olleet myös tilat, jotka ovat tällä hetkellä varattuja.

Tähän mennessä kumppanukset eivät ole kuitenkaan löytäneet ratkaisua, joka miellyttää molempia. Kumpikaan asianosaisista ei ole halunnut kommentoida meneillään olevia neuvotteluja medialle.