Amazon Ruotsin avauksesta: ”Tulemme tekemään kovasti töitä”

Jatkaa kauppiaiden etsimistä.

Turhat puheet sikseen. Amazon lanseerasi lopulta kauan odotetun ruotsalaissivustonsa, josta löytyy tuotteita muun muassa Ellokselta ja Elektroluxilta, Legolta ja Boschilta. Yhtiö lupaa, että valikoima kasvaa vielä.

Olemme iloisia voidessamme avata Amazon.se:n ovet ja tarjoamme ruotsalaiskuluttajille yli 150 miljoonaan tuotteen valikoiman, joista kymmenet tuhannet ovat ruotsalaisilta yrityksiltä, yhtiön Vice President European Expansion, Alex Ootes sanoo julkilausumassa.

Ilmoitus

Tänään on vain alkulaukaus Amazon.se:lle, tulemme tekemään kovasti töitä voittaakseemme ruotsalaiskuluttajien luottamuksen rakentamalla tarjontaa edelleen, pitämällä hinnat alhaalla ja tarjoamalla miellyttävän ostokokemuksen, johon voi luottaa.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, että Amazon ei ole aivan tyytyväinen ruotsalaiskauppiaiden määrään, sillä Alex Ootes tarttuu tilaisuuteen ja yrittää myydä mahdollisuutta listautua markkinapaikalle.

Tänään tuhannet eurooppalaiset ja paikalliset partnerit myyvät tuotteitaan Amazon.se:n kautta ja muissa eurooppalaisissa putiikeissamme, sekä USA:ssa. Olemme iloisia voidessamme tarjota tuotteita ruotsalaisilta tavarantoimittajilta kansainvälisille asiakkaillemme, jotta he voivat auttaa meitä kasvamaan jokaisella ostolla, kuten he tekevät. Pienet ja keskisuuret yritykset, jotka myyvät Amazonin putiikeissa luovat arviolta 1,6 miljoonaa työpaikkaa kautta maailman ja meidän toiveenamme on, että ruotsalaisyritykset kasvavat samalla tavalla, hän sanoo.

Lanseerauksen yhteydessä Amazon kertoo myös tuulipuiston avaamisesta Ruotsin Värmlannissa sijaitsevassa Bäckahammarissa, mikä tulee hoitamaan Amazon Web Services datakeskukset maassa. Heillä on myös suunnitteilla toinen tuulipuisto Länsi-Norrlantiin eli Ruotsin pohjoisosaan ja se on rakenteilla. Siellä tuotannon odotetaan olevan käynnissä vuoden 2022 aikana ja nämä yhdessä tuottavat 213 MW kestävää sähköä ruotsalaiseen sähköverkkoon.