Amazon mursi unionin suurella marginaalilla: ”Emme voittaneet”

"Parhaassa tapauksessa Pyrrhicin voitto".

Viime viikolla kerroimme, että Amazon näytti murskaavan ammattiliiton pyrkimykset järjestää työntekijöitä ammatillisesti verkkokauppiaan jakelukeskuksissa Alabamassa, Yhdysvalloissa. Kovan kampanjan jälkeen, samalla kun Amazon yritti estää järjestäytymisen, äänestys on saatu nyt päätökseen.

1798 työntekijää äänesti liittoon liittymistä vastaan ja 738 äänesti puolesta. Amazonin ja unionin kiistämiä ääniä ei lasketa, koska ne eivät voi muuttaa tulosta.

Ilmoitus

Amazon on yksinkertaisesti voittanut suurella marginaalilla. Äänestyksestä kirjoitettiin laajasti, koska tämä olisi voinut olla Amazonin ensimmäinen jakelukeskus Yhdysvalloissa, jossa on ammattiliitto.

Amazon ei voittanut - työntekijämme päättivät äänestää liittoon liittymistä vastaan. Työntekijämme ovat Amazonin sydän ja sielu, ja olemme aina työskennelleet ahkerasti kuunnellaksemme heitä, ottaaksemme vastaan heidän palautettaan, teemme jatkuvasti parannuksia ja investoimme paljon tarjotaksemme hyvää palkkaa ja etuja turvallisessa ja osallistuvassa työpaikassa. Emme ole täydellisiä, mutta olemme ylpeitä tiimistämme ja mitä tarjoamme ja jatkamme työtä ollaksemme parempia joka päivä, verkkokauppias sanoo lausunnossaan.

Ammattiliitto RWDSU väittää vakaasti, että Amazon on toteuttanut laittoman kampanjan ja taistelu todennäköisesti jatkuu, vaikka tämä äänestys on nyt saatu päätökseen.

Uskomme, että uudet vaalit ovat erittäin todennäköiset. Jos Amazon näkee tämän voitona, ehkä he haluavat harkita sitä uudelleen. Parhaimmillaan tämä on Pyrrhicin voitto, unionin presidentti sanoo tiedotusvälineille.