Amazon mukaan terveydenhoitoon – ostaa suuren verkkoapteekin

Ostona täyden palvelun apteekki.

Siitä on huhuttu jo kauan, ja nyt näyttää siltä, että Amazon on ottanut ensimmäisen askeleen kohti lääketeollisuutta. Verkkokauppajätti Amazon ilmoittaa ostaneensa verkkoapteekki PillPack:in. PillPack on verkkokauppa, joka toimittaa asiakkaan kotiin lääkkeet valmiiksi pakatuissa annoksissa, esipainetuilla ajoilla ja päiväyksillä lääkkeiden ottoa varten.

Ilmoitus

PillPack on täyden palvelun apteekki, joka on auki vuorokauden ympäri verkossa. Yrityksen liikevaihto on, heidän itsensä ilmoittamien tietojen mukaan, noussut 100 miljoonaan dollariin viime vuonna, ja perustajat ovat keränneet tähän mennessä 118 miljoonaa dollaria riskipääomaa.

-PillPack tekee asiakkaille helpoksi ottaa oikeat lääkkeet oikeaan aikaan ja tuntemaan itsensä terveemmäksi. Yhdessä Amazonin kanssa olemme innolla jatkamassa työskentelyä terveydenhuollon kumppaneiden kanssa auttaaksemme ihmisiä Yhdysvalloissa, kertoo PillPackin perustajajäsen ja toimitusjohtaja TJ Parker.

”Apteekkikokemusta”

Amazon ei paljasta suunnitelmiaan yrityksen suhteen muuta kuin, että apteekkitoimintaa kehitetään.

- PillPackin tiimillä on yhdistelmä vahvaa apteekkikokemusta ja keskittyminen tekniikkaan. PillPack parantaa asiakkaidensa elämää merkityksellisellä tavalla ja haluamme jatkossakin tehdä ihmisille helpoksi säästää aikaa, helpottaa heidän elämäänsä ja tuntea itsensä terveemmäksi. Olemme iloisia saadessamme olla mukana ja katsoa mitä voimme yhdessä tehdä asiakkaidemme puolesta, kertoo Amazonin Worldwide Consumer osaston johtaja Jeff Wilke.

Kauppahintaa ei paljasteta ja hankinta odottaa hyväksyntää kilpailuviranomaisilta. Kaupan odotetaan kuitenkin hyväksyttävän tämän vuoden aikana.