Amazon löytyy nyt kaikkialta maailmasta – mukaan lähes 100 uutta maata

Ei kovin monta maata ulkopuolella.

Amazon painaa nyt vauhdilla eteenpäin. Verkkokauppiaalla on tällä hetkellä paikalliset markkinapaikat useissa maailman kolkissa. Ja niissäkin maissa, joissa ei ole omaa markkinapaikkaa, esimerkiksi Suomessa, Amazonilla myynti ja ostaminen on mahdollista.

Kaikista maista ei ole silti edelleenkään mahdollista rekisteröityä Amazon-myyjäksi, johtuen eri syistä, kuten paikallisista säännöistä tai politiikasta. Useassa tapauksessa paikalliset verkkokauppiaat joutuvat menemään markkinapaikalle ns välittäjän kautta, joka toimii hyväksytyssä maassa, saadakseen tuotteensa markkinapaikalle.

Ilmoitus

Äskettäin Amazon otti kuitenkin ison askeleen voidakseen toivottaa kaikki verkkokauppiaat koko maailmassa tervetulleeksi ekosysteemiinsä. Viimeisimmän kuukauden aikana Amazon on avannut 85 uuteen maahan ja löytyy nyt kaikkiaan 188 maailman maasta.

Amazon on ottanut mukaan 85 uutta maata, pääasiassa Keski-Aasiassa, Lähi-idässä, Etelä-Amerikassa ja Afrikassa. Maat, kuten Pakistan, Kazakstan, Uruguay, Venezuela, Etelä-Afrikka, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat, Saudi-Arabia ja niin edelleen on äskettäin otettu mukaan, Amazonsellertalk kirjoittaa.

Nyt siis kolmannen osapuolen myyjät näissä maissa voivat itse hoitaa Amazon-myyntinsä ilman välikäsiä.

Maat, jotka on erittäin sanktioituja, kuten Kuba, Iran ja Pohjois-Korea puuttuvat edelleen hyväksyttyjen Amazon-maiden listalta.