Amazon lisäämässä varastojen määrää Ruotsissa

Prime avautui - aikoo lisätä saatavuutta.

Amazon on puskenut täysillä eteenpäin länsinaapurissa ja ilmoitti aiemmin viikolla julkistavansa Amazon Primen myös Ruotsissa. Vähän aikaisemmin yhtiö aloitti saman päivän toimitukset Tukholman alueella.

Mutta riittääkö se, jos haluaa onnistua pitkässä maassa? Ehandelin sisarsivusto kysyi Amazonilta millaiset aikeet heillä on varastojen suhteen. Aikooko jättiläinen panostaa uusiin varastoihin?

Ilmoitus

Meidän fokuksessamme on tarjota hyvä palvelu asiakkaillemme, lisätä tarjontaa ja saatavuutta ja tarjota samalla nopeat ja luotettavat kuljetusvaihtoehdot, Amazonin lehdistöhenkilö kertoo.

Jos tämä kuulostaa hieman epäselvältä, niin kerrottakoon, että Amazonin standardivastaus on, etteivät he kommentoi huhuja, spekulaatioita ja tulevaisuuden suunnitelmia. Siksi ylläoleva on selvä ”kyllä”.

Amazonilla on Ruotsissa yksi varasto, joka avattiin viime vuonna. Eskilstunassa, noin 100 kilometriä Tukholmasta länteen sijaitseva varasto on kooltaan noin 15 000 neliömetriä. Sen toimintaa isännöi Amazonin logistiikkapartneri Kuehne Nagel.