Amazon lanseeraa Prime-palvelun Ruotsissa

Yli 200 miljoonaa asiakasta globaalisti - ”Olemme todella iloisia”.

Amazon lanseerasi paikallisen sivuston Ruotsissa suuren mediahuomion saattelemana hieman vajaa vuosi sitten. Nyt jättiläinen ottaa seuraavan askeleen ja avaa Prime-klubinsa, Amazon Primen, myös Ruotsissa.

Amazon Prime maksaa naapurimaan asiakkaille 59 kruunua kuukaudessa (noin 6 euroa) ja siihen on sisälletty nopeat toimitukset jopa seuraavana päivänä kotiovelle tai toimituspisteeseen. Se koskee tuotteita, jotka ovat heti saatavilla. Samaan hintaan kuuluu myös Amazon Prime Videon koko tarjonta sekä iso tarjonta pelejä Prime Gamingissä. Jäsenet saavat myös jonkin verran omia tarjouksia.

Ilmoitus

On kulunut miltei vuosi siitä, kun lanseerasimme Amazonin Ruotsissa ja olemme todella iloisia vastaanotosta, minkä olemme saaneet ruotsalaisasiakkailta, Gulfem Toygar, Amazon Ruotsin Country Manager sanoo tiedotteessa.

Asiakkaille tarjotaan ensialkuun 30 päivän maksuton kokeiluaika.

Olemme todella iloisia, että ruotsalaisasiakkaat voivat nyt liittyä siihen 200 miljoonan, koko maailman kattavan jäsenen joukkoon, jotka jo pääsevät hyötymään Primesta. Amazon Primen lanseerauksella helpotamme ruotsalaisasiakkaidemme elämää, Amazon Primen Vice President Jamil Ghani sanoo.

Amazon kertoi vastikään aloittaneensa myös saman päivän kuljetukset Tukholman seudulla.