PÄIVITETTY: Amazon julkisti lanseerauksen Ruotsissa

Amazon vahvisti tänään puolen päivän aikoihin, että Amazon.se:n lanseeraus on aloitettu.

Amazon on ollut ruotsalaisten asiakkaiden ja yritysten saatavilla eri eurooppalaisten sivujemme kautta usean vuoden ajan, mutta seuraava askel on esitellä täydellinen vähittäiskauppatarjonta Ruotsissa ja sitä me nyt suunnittelemme, Amazonin Vice President EU Expansion, Alex Ootes sanoo tiedotteessa.

Olemme optimistisia, että me, keskittymällä niihin asioihin, joihin uskomme asiakkaiden laittavan eniten painoa – huokea hinta, suuri valikoima ja nopeat toimitukset – tulemme ajan kanssa voittamaan ruotsalaisten asiakkaiden luottamuksen, hän jatkaa.

Ilmoitus

Amazon on rekrytoinut vuoden aikana ruotsalaisia kauppiaita myymään markkinapaikalla, niin tulevalla Ruotsin sivustolla kuin myös kansainvälisillä markkinoilla.

Yksi jo tällä hetkellä markkinapaikalta löytyvistä myyjistä on snackseja valmistava ja myyvä Nick´s.

Mahdollisuudet Amazonilla ovat valtavat. Amazon on kasvanut meidän tärkeimmäksi vientikanavaksemme ja ensimmäisten kuukausien aikana yhteistyömme Amazonin kanssa tavoitti positiivisen kassavirran, Nick´sin Head of E-commerce, Pierre Magnusson sanoo.

Nick´s jatkaa kasvua ja olemme yksi oman kategoriamme parhaiten myyviä ja näemme edelleen 50 prosentin vuosittaisen kasvun pelkästään Amazonin putiikeista EU:ssa. Suosittelisin ehdottomasti useammille ruotsalaisille yrityksellä myyntiä Amazonilla, hän sanoo.

Amazon ei kuitenkaan vielä kerro milloin portit markkinapaikalle avautuvat. Amazon ei myöskään kerro, mitkä palvelut ovat ruotsalaisasiakkaiden saatavilla.

Meillä ei ole tällä hetkellä mitään muuta tietoa, paitsi se, mikä on luettavissa tiedotteessa. Tulemme kertomaan lisää lähempänä lanseerausta, Amazonin äänitorvi EU:ssa, Nick Caplin sanoo Ehandelin sisarsivuston toimittajalle.