Amazon jatkaa rekrytointeja Ruotsissa

Etsii henkilöstöä avainasemiin.

Amazon.se:n avaaminen on aina vain lähempänä. Nyt on ilmestynyt uusia työpaikkailmoituksia, jotka paljastavat entistä enemmän verkkokauppajätin suunnitelmista naapurimaassa. Muun muassa etsitään, ruotsalaisen verkkokauppahaaran kautta, ”kokenutta” Third Party Logistics Manageria, joka hoitaa Tukholmasta käsin koko 3PL-logistiikan Amazon European External Fulfillmentissä. Siis sen osan, jossa ulkoinen kauppias voi osallistua Amazonin varastointiin ja nopeisiin toimituksiin. Virka pitää sisällään noin 50 prosenttia matkustelua ja kandidaatin on osattava niin ruotsia kuin englantia.

Eikä se jää tähän. Etsitään myös henkilöitä tärkeisiin rooleihin markkinoinnissa ja tehtävänä on kommunikoida suoraan ruotsalaisasiakkaiden kanssa.

Ilmoitus

He etsivät muun muassa CRM Marketing Manageria, joka markkinoi verkkokauppaa sähköpostin, pushien ja puhelimen kautta.

Haussa on myös Senior Marketing Manager, jonka tehtävänä on muun muassa auttaa Amazonia optimoimaan markkinointikanaviaan ja ”sopeuttamaan ne ruotsalaisten asiakkaiden tarpeisiin”.  Hakusessa on niin ikään Senior Business Development ja Account Manager, joka saa huomattavan roolin myös verkkokaupan markkinointitiimissä, virat.

Tällä hetkellä etsitään myynti ja PR-puolen henkilöstöä. Kaikki roolit ovat merkittäviä toisaalta asiakkaiden tavoittamisessa, mutta myös siinä, että ne auttavat ruotsalaisia kauppiaita myymään markkinapaikan kautta eurooppalaisilla markkinoilla.