Amazon Business Prime laajenee Euroopassa

”Asiakasklubi yrityksille.”

Amazonin yritysjäsenyysohjelma Business Prime laajenee Euroopassa. Se lanseerataan nyt Espanjassa, jossa ohjelma tulee yritysasiakkaiden saataville.

Business Prime on yrityksille tarkoitettu maksullinen jäsenyysohjelma, aivan kuten jo entisestään tutumpi yksityisasiakkaille tarkoitettu Amazon Prime, tosin kalliimpi sellainen. Hinta muotoutuu yrityksen tilillä olevien käyttäjien määrän perusteella.

Ilmoitus

Palvelu antaa muun muassa ilmaisen saman päivän kuljetuksen yli 29 euron tilauksille ja ilmaisen kuljetuksen seuraavana päivänä lähetettäville tilauksille. Ohjelma tarjoaa myös erilaisia välineitä, joiden avulla kaupankäyntiä voi helpottaa.

Business Prime tekee jäsenille mahdolliseksi saada suurin mahdollinen hyöty laajasta valikoimasta, hinnoittelusta ja ostokokemuksesta, Amazon Busineksen avulla. Kuuntelemme edelleen yritysasiakkailta saatavaa palautetta ja olemme iloisia voidessamme esitellä nämä uudet hyödyt. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä tuomaan entistä enemmän avoimuutta hankintaprosessiin ja samalla vähentää kokonaiskustannuksia, Amazon Business Espanjan johtaja Christopher Kallscheid sanoo.

Amazon Business Prime löytyy jo nyt kolmesta muusta Euroopan maasta: Saksasta, Britanniasta ja Ranskasta.