Älyvalaisimen ominaisuuksilla varustettu pöytä

Aicci avasi verkkokaupan tuotteiden myymiseksi.

Valaisinvalmistaja Aicci tuo markkinoille kehittämänsä Aicci T1-pöytäsarjan eli sisustuspöydän, joka on varustettu älyvalaisimen ominaisuuksilla. Pöytien tasot ovat ohjattavia valaisimia, jotka loistavat tason molemmin puolin. Uudet pöydät valmistetaan Keski-Suomen Muuramessa.

Lähtökohtamme oli kehittää laadukas valaisin, joka poikkeaa kaikista markkinoilla olevista tuotteista. Onnistuimme siinä niin hyvin, että suojasimme uniikin ideamme hakemalla sille patentin. Valmiissa tuotteessa minua erityisesti miellyttää viimeistellyt yksityiskohdat ja käytettävyys, Aicci Oy yrittäjä Sauli Koukkari sanoo tiedotteessa.

Ilmoitus

Aicci kertoo edelleen, että Aicci T1 -pöytien valonohjain on Suomessa kehitetty Casambi. Valaistusta ohjataan iOs ja Android älylaitteilla: puhelimilla, tableteilla ja kelloilla manuaalisesti, ajastettuna ja automaattisesti tunnistimilla, sekä seinäkatkaisimilla yksittäin ja ryhminä. Ohjaksen käyttöönotto on helppoa: painat vain pistokkeen pistorasiaan, sekä lataat ja käynnistät Casambi-sovelluksen. Valonlähteinä ovat säädettävät valkoiset (2000 – 6500K) tai värilliset (RGB) ledivalot. Pöytiä on viisi kokoa ja kaksi väriä, musta ja valkoinen.

Valoherkkänä pöytiä koekäyttäessä on ollut ihanaa herätä hiljalleen kirkastuvaan häikäisemättömään valoon, tulla pehmeästi pöytien valaisemaan kotiin ja rauhoittua illalla lempeässä valossa. Pöytien värilliset valot ovat kauneudessaan muuttaneet täydellisesti mielikuvani värillisistä valoista kodin valaistuksessa,  tuotekehitystiimin jäsen, sisustusarkkitehti Päivi Charpentier sanoo.

Aicci T1 -pöydät ovat osa uutta Aicci Light in Table -konseptia. Tuotteiden myymiseksi Aicci avasi verkkokaupan ja etsii yhteistyökumppaneita, sekä jälleenmyyjiä Suomesta ja Euroopan alueelta.