Älypuhelin on löytänyt tiensä myös makuuhuoneen puolelle

”Suomalaiset pistävät rahaa eroottisiin tuotteisiin enemmän kuin koskaan.”

Eroottisiin tuotteisiin keskittynyt pohjoismainen verkkokauppa Sinful kertoo tänään Ehandelille lähettämässään viestissä, että sovelluksien avulla ohjattavat ja teknisesti kehittyneet seksilelut ovat olleet loppukesän hitti niin Suomessa kuin muissa Pohjoismaissa ja niiden myynti on noussut tänä vuonna 53 prosenttia edellisvuoteen verrattuna.

Suomalaisten kasvava kiinnostus älypuhelinsovelluksia hyödyntäviä ja muita teknisiä seksileluja kohtaan on selkeästi näkyvissä verkkokaupan myynnissä. Ostoskoriin päätyvät niin paineaaltokiihottimet, geishakuulat, parivibraattorit kuin monet muutkin tuotteet, jotka tuovat leikkisyyttä seksielämään, Sinfulin osakas Mathilde Mackowski kertoo.

Ilmoitus

Sovelluksilla ohjattavissa seksileluissa on se hyvä puoli, että niitä voi käyttää kumppanin kanssa silloinkin, kun ei asuta yhdessä tai ollaan jostain muusta syystä erossa toisistaan. Silloin seksilelu voi tarjota läheisyyden ja turvallisuuden tunteita - etenkin tänä vuonna, kun niitä on todella kaivattu, hän sanoo.

Korona on vauhdittanut kauppaa myös Sinfulilla, joka kertoo nyt, että myynti on kasvanut koko vuoden, mutta korkeimmat myyntiluvut olivat maaliskuun puolivälistä toukokuun loppuun.

Mackowskin mukaan vuoden 2020 suusuosikki on ollut paineaaltokiihdytin, jonka myynti on kasvanut 92 prosenttia edellisvuoteen verrattuna.

Osasimme odottaa, että tämä uusi sovelluksella ohjattava paineaaltokiihotin herättäisi huomiota, mutta näin kova suosio yllätti meidätkin. Uutuusmalli on ollut kaupassa vasta reilun kuukauden verran, mutta sitä piti jo tilata uusi erä, Mathilde Mackowski sanoo.

Sinfulilla on Suomen lisäksi verkkokauppa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.