Alkon verkkokaupasta voi tilata tuotteita lahjaksi

Tuotteet myymälään tai noutopisteeseen.

Ilmoitus

Sherryä anopille, tai viskiä veljelle?

Tämä on nyt  mahdollista Alkon Verkkokaupasta, josta voi tilata tuotteita myös lahjaksi toiselle henkilölle. Tällöin tuotteet toimitetaan asiakkaan valitsemaan myymälään tai noutopisteeseen, josta lahjansaaja voi käydä noutamassa lahjan. Lahjatilaus mahdollistaa esimerkiksi kauempana asuvan, merkkipäivää viettävän sankarin henkilökohtaisen muistamisen ja ilahduttamisen.

- Tilaus tehdään verkkokaupassa normaalilla tavalla. Maksu- ja toimitustapaa valitessasi voit täyttää lahjansaajan yhteystiedot. Samalla voit myös lisätä mukaan oman henkilökohtaisen viestin, joka lähetetään lahjansaajalle sähköpostitse, Alko ilmoittaa tiedotuksessa.

Asiakas voi valita lähetetäänkö sähköpostiviesti lahjan vastaanottajalle heti kun tilaus on tehty, tai vasta sitten, kun lahja on saapunut tilaajan valitsemaan myymälään tai noutopisteeseen. Asiakas voi myös valita, näytetäänkö viestissä lahjan sisältö vai ei. Tilauksen arvoa ei näytetä vastaanottajalle. Kun tilaus on noudettavissa, vastaanottaja saa siitä ilmoituksen tekstiviestillä ja sähköpostilla.

Tällä hetkellä lahjatilausta ei voida tehdä yritysosoitteeseen. Yritys voi tilata lahjaksi myymälään tai noutopisteeseen.

Toisen puolesta tilaaminen

Verkkokaupasta on mahdollista tilata tuotteita toisen vastaanottajan noudettavaksi myös ilman lahjaominaisuuksia. Kun tuotteita tilataan toisen noutajan vastaanotettavaksi, täytetään vastaanottajan tiedot maksu- ja toimitustapoja täydennettäessä.

Kun tilaus on tehty sekä vastaanottaja että tilaaja saavat tilausvahvistuksen, jossa näytetään myös tuotteen hinta. Kun tilaus on noudettavissa, vastaanottaja saa tilauksesta vahvistuksen tekstiviestitse ja sähköpostilla.

Ilmoitus