ÅLAND POST – PÄÄMÄÄRÄNÄ TYYTYVÄINEN ASIAKAS

Åland Postin varastointi-, pakkaus- ja jakelujärjestelmä antaa verkkokauppiaalletilaa keskittyä ydinosaamiseensa. Åland Post toimittaa lähetykset ympäri maailman luotettavasti, nopeasti ja edullisesti lähes 20 vuoden kokemuksella. Åland Post hoitaa kaikki logistiikkaketjun vaiheet varastoinnista postitukseen asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioiden. Älykäs varastointijärjestelmä säästää resursseja ja parantaa tiedonkulkua.

Kaiken kattava varastointijärjestelmä on edellytys toimivaan verkkokaupparatkaisuun. Se mahdollistaa tilauksen seurannan reaaliajassa koko prosessin ajan. Lisäksi asiakas saa järjestelmästä helposti esimerkiksi varasto saldot ja myyntitilastot. 

Tilauksen saavuttua tuote pakataan asiakkaan toiveiden mukaan 26 000 neliömetrin tiloissamme, josta löytyy kuusi eri konepakkausvaihtoehtoa. Tilaus on aina toimitus valmiina samana päivän sen saapumisesta.  Åland Postin kaksi päivittäistä rahtivuoroa kuljettavat lähetykset Suomeen ja Ruotsiin ja sieltä edelleen jakelijoille.

Maailmanlaajuinen jakeluverkosto

Laaja yhteistyöverkosto ympäri maailman tekee kansainvälisestä kaupasta Åland Postin kanssa helppoa.

Åland Post tekee yhteistyötä Euroopan suurimpien postilaitosten kanssa. Olemme luoneet yhteydet valmiiksi, joten yksittäisen toimijan ei tarvitse enää rakentaa suhteita. Postilaitoksen edut ja suuret toimitusmäärät näkyvät hinnoissa.

Åland Postilta toimitetaan noin 200 000 lähetystä maailmalle kuukausittain. Suuret volyymit mahdollistavat edulliset hinnat. Koska olemme logistiikkakeskuksen lisäksi myösperinteinen postilaitos, voimme tarjota maakohtaiset postitushinnat useampaan Euroopan kohteeseen. Edullisten hintojen lisäksi suuri kansainvälinen verkosto mahdollistaa nopeat toimitukset.

Toimitamme lähetykset Eurooppaan 3-5 päivän sisällä.

Päämääränä tyytyväinen asiakas

Vuodesta 2013 lähtien Christian Boletta on hoitanut yritystä Razors4U Ltd, joka myy partakoneen teriä ja tarvikkeita kuluttajille ympäri Euroopan. 

Yritys on menestyksekäs tuotteidensa myynnissä heidän kotisivujensa razors4u.com kautta sekä useilla eri markkinapaikoilla. 

Åland Post on tehnyt yhteistyötä Razors4U Ltd:n kanssa vuodesta 2014 lähtien koskien tuotteiden varastointia, tilausten hallintaa ja lähetysten jakelua heidän eurooppalaisille asiakkailleen. 

Kysyimme Christianilta, miksi hän päätti tehdä yhteistyötä Åland Postin kanssa: 

– Tunsimme välittömästi luottamusta varastomme ja jakelumme ulkoistamisesta Åland Postille. He tarjoavat palveluita, joita tarvitsemme voidaksemme myydä ja toimittaa tuotteitamme kilpailukykyisesti kansainvälisillä markkinoilla. Åland Postin verkkokauppa-asiakkailla on pääsy WMS (Warehouse Management System) -järjestelmään ja asiakasportaaliin, joka auttaa asiakkaita pitämään liiketoimintansa täysin hallinnassaan. 

– Åland Postin tuottamat palvelut ovat hyvin kilpailukykyisiä ja tiedämme suurella ennustettavuudella, mitä kuluja veloitetaan. Åland Post on jatkuvasti kehittänyt palveluitaan yhteistyömme alusta lähtien. Olemme myös saaneet paljon apua oikeiden kumppanien löytämiseen, jotta olemme voineet kehittää liiketoimintaamme uusilla markkinoilla,” Christian Boletta kertoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest