Åland Post: Olemme yhtä sitoutunut verkkokauppaasi kuin sinä itse

"Emeet on erittäin hyvin järjestetty tapahtuma, jossa verkkokauppias todellakin otetaan huomioon."

Ilmoitus

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Partner_Emeet.gif

Helsingin Emeet on ovella. Ehandel.fi:n sivuilla haastatellaan toukokuun aikana tapahtuman yhteistyökumppaneita. Nyt on vuorossa Åland Post. Kysymyksiin vastaa Customer Solution Specialist Marina Vierikko (kuvassa).

Ilmoitus

Kerro yrityksenne taustoista!

"Åland Postilla on yli 20 vuoden kokemus verkkokaupasta ja teemme yhteistyötä yli 50 yrityksen kanssa Pohjoismaissa ja Euroopassa. Autamme asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaa uusille markkinoille. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisratkaisuja koskien varastointia, pakkausta, postitusta sekä palautusten käsittelyä."

Mitkä ovat tärkeimmät periaatteenne?

"Kun teet yhteistyötä Åland Postin kanssa, saat kumppanin, joka on yhtä sitoutunut verkkokauppaasi kuin sinä itse. Maineemme perustuu asiakkaamme menestykseen. Asiakkaamme saavat meiltä hienon asiakaskokemuksen sekä asiakas suhteen jossa me helpotamme heidän arkeaan."

Millä tavalla digiala on muuttunut viimeisen kahden vuoden aikana teidän näkökulmasta?

"Verkkokauppiaat vaativat helppoja ja nopeita integraatioita verkkokauppa alustoille sekä markkinapaikoille. Kaikki päivittäiset asiat tulee pystyä myös hoitamaan helposti puhelimella, sähköpostit, ostokset jne."

Mihin suuntaan uskotte alan kehittyvän lähivuosien aikana ja mitä toimenpiteitä teette pysyäksenne kehityksessä mukana?

"Markkinapaikkojen käyttö yleistyy Suomessa ja muissa Pohjoismaissa ja suomalaiset verkkokauppiaat kasvattavat myyntiään Suomen ulkopuolella. Jatkuva kehitys asiakkaan kysynnän mukaan on pakollinen jos haluaa pysyä kilpailussa mukana".

Mikä on tärkein markkina-alueenne?

"Suomalaiset verkkokauppiaat, jotka tarvitsevat pakkaus- ja logistiikkapalveluita sekä edullisen postitusvaihtoehdon Eurooppaan".

Miten erotutte kilpailijoista?

"Åland Post on asiantuntija koskien ”small item” -tuotteita, joilla alhainen myyntiarvo. Meillä on kustannus tehokkaitaratkaisuja sekä pakkaus että jakelupuolella pienille lähetyksille."

Millä tavalla teette yhteistyötä alan eri yritysten kanssa?

"Teemme yhteistyötä useamman suuren logistiikkayrityksen sekä jakelijoiden kanssa, jotta voimme tarjota erittäin kattavan verkoston Suomessa ja Euroopassa."

Oletteko aikaisemmin olleet mukana Emeetissä ja mitkä ovat kokemuksenne aikaisemmista tapahtumista?

"Erittäin hyvin järjestetty tapahtuma, jossa todellakin otetaan verkkokauppiaat huomioon."

Mitkä ovat odotuksenne tämän kevään Emeetistä?

"Uusien tuttavuuksien ja yhteyksien löytyminen. Saada enemmän ymmärrystä siitä, mitä Suomalaiset verkkokauppiaat tarvitsevat tai vaativat."