Akateeminen Kirjakauppa ja Booky.fi yhteistyöhön

Booky.fi:n alustalle rakennettu uusi verkkokauppa avaa tänään.

Haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme mahdollisuuden tilata kirjat suoraan kotiin. Booky.fi:n asiantuntemus ja pitkä kokemus verkkokirjakaupan alalla tukevat tavoitettamme. Lisäksi voimme nyt tarjoamme entistäkin laajemman valikoiman ja miellyttävän ostokokemuksen, Akateemisen Kirjakaupan toimitusjohtaja Magnus Brundin kertoo yhteistyön tavoitteista.

Yhteistyö käsittää verkkokauppa-alustan lisäksi asiakaspalvelun, osto- ja logistiikkatoiminnot sekä verkkokaupan ylläpitoon liittyvät palvelut. Markkinoinnin Akateeminen Kirjakauppa hoitaa itse.

Ilmoitus

Olemme ylpeitä päästessämme kehittämään arvostetun kirjakauppaketjun verkkokauppaa osaamisellamme. Konsernin laajat palvelut ja vankka osaaminen mahdollistavat kattavan ja sujuvan palvelukokonaisuuden sekä Akateemiselle Kirjakaupalle että sen asiakkaille, Booky.fi:n hallituksen jäsen ja konsernin pääomistaja Antti Ypyä sanoo tiedotteessa.

Akateemisella Kirjakaupalla on lisäksi kivijalkamyymälät Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Vaasassa. Akateeminen.comin verkkosivusto on siirtynyt Varaa & Nouda-malliin, yhtiö kertoo. Kirjat voi varata verkon kautta ja ne haetaan Helsingin kivijalkamyymälästä.