Accenture Interactive osti ruotsalaisen Kaplan-toimiston

Asiakkuuksien hallinnan asiantuntijayritys Kaplan vahvistaa erityisesti Accenture Interactiven datalla johdetun markkinoinnin osaamista Pohjoismaissa.

Ilmoitus

Accenture on ostanut Tukholmassa sijaitsevan datalla johdetun asiakkuuksien hallinnan (CRM) palveluita tarjoavan toimiston Kaplanin Marianne Kaplanin vuonna 1987 perustama Kaplan on markkinointiteknologian asiantuntija ja sillä on erikoisosaamista muun muassa markkinointiautomaation prosesseista, asiakkuusviestinnästä ja edistyneestä analytiikasta. Yritysosto vahvistaa Accenture Interactiven kykyä vastata asiakkaiden tarpeisiin digitaalisten end-to-end-asiakaskokemusten luomisessa Pohjoismaissa.

Pohjoismaat ovat Accenture Interactivelle strateginen kasvualue sekä luovan että digitaalisen osaamisen laajentamisen suhteen. Yhtiö nimitti elokuussa Adam Kerjin Pohjoismaiden luovaksi johtajaksi ja osti lokakuussa ruotsalaisen luovan toimiston The World Lovesin.

Useita palkintoja

Kaplan on tuottanut merkittävää mitattavaa arvoa asiakkaille Pohjoismaissa. Sen asiakkaisiin lukeutuvat muun muassa Circle K Europe, Com Hem, Ruotsin valtion rautatieyhtiö SJ, Svenska Spel ja TV2 Denmark. Kaplanilla on toimistot Tukholmassa ja Kööpenhaminassa sekä tytäryhtiö Oslossa. Kaplan on voittanut useita palkintoja vuosien varrella muun muassa luovasta, analytiikka- ja teknologiaosaamisestaan. Tänä vuonna Kaplan voitti Pohjoismaiden Adobe Marketing Cloud Partner -palkinnon.

- Kaplanilla on markkinointiin kokonaisvaltainen lähestymistapa, jota se hyödyntää yksilöllisten asiakaskokemusten luomisessa, sanoo Accenture Interactiven Pohjoismaiden johtaja Mattias Boman lehdistötiedotteessa ja jatkaa:

- Yrityksellä on kyky jalostaa asiakasymmärryksestä ja -datasta merkityksellisiä ja kohdennettuja kokemuksia, jotka tuottavat asiakkaille arvoa. Yhdistettynä Accenture Interactiven luoviin ja monikanavaisen kaupan palveluihin Kaplanin osaaminen auttaa meitä kehittämään asiakkaille tulevaisuuden asiakaskokemuksia.

Auttaaa brändejä uudistumaan

Osana Accenture Interactivea Kaplan pääsee käyttämään alan johtavia digitaalisen muotoilun, innovaation, sisältöjen, markkinoinnin ja kaupankäynnin ratkaisuja sekä voi hyödyntää Accenture Interactiven toimialaosaamista ja globaalia ulottuvuutta.

- Accenture Interactiven strategiakonsultointi-, teknologia- ja luovat osaajat auttavat maailman johtavia brändejä uudistamaan digitaalisia asiakaskokemuksiaan. Kaplanin hankinta kasvattaa entisestään Accenturen digimarkkinointiosaamista Pohjoismaissa ja auttaa meitä tukemaan asiakkaita liiketoiminnan tehostamisessa asiakaspolun kaikissa vaiheissa, sanoo Accenture Interactiven Suomen johtaja Hanna-Mari Parkkinen tiedotteessa.

Accenture Interactive on aiemmin ostanut muotoilu- ja innovaatioyritys Fjordin sekä verkkokaupan asiantuntijatoimiston Brightstepin. Kaplanin osto kasvattaa merkittävästi Interactiven markkinointiteknologiaosaamista Pohjoismaissa.

Ilmoitus