Myös TCS:lle tunnustus

“Olemme investoineet vahvasti jatkuvan oppimisen kulttuuriin".

Ilmoitus

IT-asiantuntijayritys Tata Consultancy Services on saanut jo neljäntenä vuonna peräkkäin Top Employers -instituutin myöntämän huipputyönantajan tunnustuksen. TCS on ainoa 10 suurimmasta IT-palvelutalosta, jolle tämä tunnustus myönnettiin.

TCS sai tunnustusta poikkeuksellisen laadukkaista työpaikan toimintaperiaatteista, kulttuurista ja jatkuvista panostuksista 417 000 työntekijäänsä. Maailmanlaajuisen tunnustuksen lisäksi TCS:lle myönnettiin parhaan työnantajan Top Employer -tunnustus neljällä maantieteellisellä alueella: Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Lähi-Idässä sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Ilmoitus

Lisäksi maakohtaiset ykkössijat tulivat 16 maassa, jotka olivat Alankomaat, Australia, Belgia, Ecuador, Hong Kong, Intia, Iso-Britannia, Kanada, Malesia, Ruotsi, Saksa, Saudi-Arabia, Singapore, Sveitsi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat ja Yhdysvallat

“TCS ohjaa useiden maailman johtavien brändien Business 4.0 -transformaatiota. Tämän toiminnan ytimessä on kyvykäs työvoimamme kautta maailman”, sanoo TCS:n globaali henkilöstöjohtaja Ajoy Mukherjee.“Olemme investoineet vahvasti jatkuvan oppimisen kulttuuriin ja kaikkien työntekijöidemme uran edistämiseen. Olemme esimerkiksi uudelleenkouluttaneet 292 000 työntekijää uusimpiin digitaalisiin teknologioihin.”

Huipputyönantajan Top Employer -tunnustus on osoitus TCS:n edistyksellisistä toimintaperiaatteista ja käytännöistä, joiden päämääränä on rakentaa monimuotoinen globaali työpaikka parhaan paikallisen työvoiman houkuttelemiseksi ja taitojen jatkuvaksi kehittämiseksi. TCS:n päämääränä on tarjota kaikkialla inspiroiva työympäristö, joka on joustava, edistää sosiaalisia yhteyksiä, tukee innovointia ja luo tulossuuntautuneen työkulttuurin.

TCS:n sitoutunut työvoima on vaikuttanut merkittävästi yrityksen menestykseen, mikä on näkynyt myös useissa muissa tutkimuksissa. Vuonna 2019 TCS oli jälleen Brand Financen kolmen parhaan IT-palvelubrändin joukossa sekä vuosikymmenen nopeimmin brändiarvoaan kasvattanut IT-palveluyritys. Toimialan huippua edustavan taloudellisen menestyksen lisäksi TCS:n palvelun laatu on pitänyt yrityksen jatkuvasti Euroopan ykkösenä asiakastyytyväisyydessä riippumattoman Whitelane Research -tutkimusyhtiön tekemissä tutkimuksissa.

Muita TCS:n saavuttamia merkittäviä tunnutuksia ovat olleet kuusi Stevies-palkintoa vuoden 2018 American Business Awardseissa, nimeäminen parhaaksi yritykseksi monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden osalta Ison-Britannian Women in Technology and Data Awards -kilpailussa ja kakkossija 45 yrityksen joukossaAssociation for Talent Development 2018 BEST Award -kisassa.

Lisäksi TCS edistää luonnontieteiden opetusta sekä nykyiselle että tulevalle työvoimalle. Yritys on esimerkiksi johtava kumppani Maailman talousfoorumin Closing the Skills Gap -hankkeessa, jossa kansainväliset yritykset ovat sitoutuneet kouluttamaan jo 17,2 miljoonaa ihmistä neljännen teollisen vallankumouksen edellyttämiin digitaitoihin.

”Työntekijöihin panostaminen on entistäkin tavallisempaa menestyksekkäimmissä yrityksissä. Olemme havainneet merkittäviä työntekijöiden oppimiseen ja kehittämiseen tähtääviä hankkeita”, sanoo Top Employers -instituutin toimitusjohtaja David Plink. “Meillä on jälleen ilo antaa tunnustus Tata Consultancy Servicesille yhtenä tavoitelluista globaaleista huipputyönantajista heidän omistautumisestaan henkilöstönsä kehittämiseen.”

Top Employers -instituutti on sitoutumaton henkilöstöhallinnon organisaatio, joka on antanut tunnustusta henkilöstökäytännöistä ja työoloista yli 25 vuoden ajan. Top Employer -tutkimuksen tulokset saadaan tutkimalla syvällisesti yli 600 HR-käytäntöä kymmenellä avainalueella, jotka ovat kyvykkyysstrategia, henkilöstösuunnittelu, uusien työntekijöiden palkkaaminen, perehdyttäminen, työssä oppiminen, suorituskyvyn johtaminen, johtajuuden kehittäminen, urakehityksen johtaminen, palkitsemisjärjestelmä ja yrityskulttuuri.