5000 kiloa Pandan suklaata vailla syöjää

Joulusuklaa Matsmartin pelastuksen kohteena.

Ilmoitus

5000 kiloa Pandan joulusuklaata on mahdollista pelastaa verkkokauppa Matsmartin kautta, josta suomalaisasiakkaat voivat ostaa suklaita 60 prosentin alennuksella.

Vuositasolla Panda valmistaa noin 5 miljoonaa kiloa suklaata Vaajakosken makeistehtaalla.

Ilmoitus

- Joulusuklaamme on aivan yhtä hyvää nyt kuin joulunakin. Erinomaisen suklaan syömättä jättäminen, vaikka enää ei ole joulusesonki, ei olisi kenenkään edun mukaista. On erittäin hienoa tehdä yhteistyötä Matsmartin kanssa ja antaa siten uusi mahdollisuus 5000 kilolle joulusuklaatamme, kertoo tiedotteessa Pandan markkinointipäällikkö Vesa Vainio.

Matsmart myy edullisesti tuotteita, jotka muutoin heitettäisiin pois esimerkiksi pakkausten vaihtumisen, lähestyvien parasta ennen -päiväysten tai – kuten tässä tapauksessa – sesonkivaihteluiden takia.

Panda osoittaa vastuullisuutta

- Matsmartin visio on maailma ilman ruokahävikkiä. Suomalaissiakkaillamme on mahdollisuus ostaa muun muassa edullista kotimaista joulusuklaata ja samalla tehdä positiivinen vaikutus ympäristöön. Valmistajat kuten Panda osoittavat vastuullisuutta pyrkimällä ratkaisemaan esimerkiksi sesonkivaihteluista johtuvia tilanteita, kertoo tiedotteessa Matsmartin toimitusjohtaja Karl Andersson.

Matsmartin myynnissä olevan joulusuklaan parasta ennen -päiväys on vasta tulevana kesänä. Karl Andersson jatkaa:

- Vaikka suklaassa olisikin ympärillään joulukääre, ei se yhtään vähennä varsinaista suklaanautintoa!