40 uutta pakettiautomaattia

Smartmile laajentaa verkostoaan Suomessa ja Alankomaissa – 40 uutta pakettiautomaattia.

Smartmile aloitti laajennuksen syyskuussa ja se loppuu marraskuussa, jolloin uusia pakettiautomaatteja on ilmestynyt Lidlin ja K-Ryhmän myymälöihin sekä valittuihin ostoskeskuksiin. Suomessa laajennus käsittää 24 uutta automaattia.

Smartmilen pakettiautomaatit ovat yhteiskäytössä ja kaikille avoimen verkoston ansiosta onlineostot voi hakea samasta paikasta. Smartmilen kumppanina toimivat Matkahuolto, PostNord, DB Schenker ja DHL, jotka kuljettavat paketit automaattiin asiakkaan valinnan mukaan.

Ilmoitus

Eri logistiikkayhtiöiden paketteja voi myös palauttaa Smartmilen automaatteihin ja Matkahuollon paketit voi jopa lähettää niiden kautta.

Matkahuollon kuljettamien pakettien määrä on kasvanut merkittävästi vuoden 2020 aikana - kotimaisten verkkokauppojen paketit lähes 60 % ja kuluttajien lähettämät paketit lähes 100 %. Pakettiautomaatit ovat olleet yksi keskeinen tekijä tässä kasvussa: asiakkaamme ovat ottaneet Smartmilen helppokäyttöiset pakettiautomaatit omakseen sekä lähettäessään, vastaanottaessaan että palauttaessaan paketteja. Olemme lisänneet tiiviissä yhteistyössä Smartmilen kanssa automaatteja erityisesti niille alueille, joissa niiden tarve on ilmeisin, Matkahuollon pakettipalveluyksikön johtaja Kati Nevalainen sanoo.

Sitä pidetään hyvänä, että pakettiautomaatit löytyvät nyt ruokakaupoista.

Smartmilen yhteiskäyttöisten automaattien avulla yhä useampi asiakas voi noutaa pakettinsa Lidl-myymälästä ja käydä samalla ostoksilla – kaikki sujuvasti samalla reissulla. Erityisesti tämä korostuu nyt poikkeusaikoina, kun ylimääräistä liikkumista on hyvä välttää, Jussi Hulkko Lidlistä kertoo tiedotteessa.

Myös K-Ryhmässä ollaan automaateista tyytyväisiä, sillä ne helpottavat asiakkaiden arkea.

Smartmilen kaikille avoimet pakettiautomaatit tarjoavat mahdollisuuden noutaa samasta pisteestä useiden eri toimijoiden lähetykset. Tällainen malli palvelee erinomaisesti asiakkaita. Lisäksi K-ruokakauppojen yhteydessä palvelut ovat käytettävissä laajoilla aukioloilla, palvelupäällikkö Heini Karetie K-ryhmästä toteaa.

Uusien automaattien ilmestyttyä paikoilleen Smartmilen kansainvälinen pakettiverkosto kattaa 80 automaattia.

Ilmoitus