3PL-toimija avaa kanavan Venäjän markkinoille – yhteistyöhön Ozon.ru kanssa

”Meillä on suora linkki Venäjän markkinoille ja kätevä varastointisysteemi, jonka avulla tavoitamme venäläiset asiakkaat nopeasti ja helposti.”

3PL-toimija Boomerang Distribution, jonka pääkallopaikka on Tallinnassa, kertoo tänään avanneensa kanavan Venäjän markkinoille.

Meillä on suora linkki Venäjän markkinoille ja kätevä varastointisysteemi, jonka avulla tavoitamme venäläiset asiakkaat nopeasti ja helposti. Verkkokauppiaiden ei tarvitse avata kokonaista toimintaa Venäjällä vaan he voivat käyttää meitä, jotka hoidamme logistiikan ja kuljetukset, Boomerang Distributionin liiketoiminnan kehittäjä Ilja Kukushkin sanoo julkilausumassa.

Ilmoitus

Samalla yhtiö on aloittanut yhteistyön Ozon.ru kanssa, mikä on Amazoniin verrattavissa oleva venäläinen markkinapaikka.

Ozonilla on ollut verkkokauppatoimintaa yli 20 vuotta ja heillä on 70 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Muille verkkokauppayhtiöille Ozon on helppo tie venäläisille markkinoille. Heidän myyntikomissionsa on sitä paitsi matala, keskimäärin seitsemän prosenttia, Kukushkin jatkaa.

Ruotsalaisomisteisen Boomenrangin yksi perustajista, Anders Näslund, kertoo tiedotteessa, että yhtiö on valmis auttamaan, yhteistyökumppaneidensa kautta, myös markkinoinnissa, käännöksissä sekä hinnoittelussa Venäjällä.

Boomerang Distribution on omien sanojensa mukaan ensimmäinen kolmannenosapuolen logistiikkatoimija EU:ssa, joka avaa kanavan Ozoniin ja toimitukset Venäjälle.

Yhtiö laajensi viime vuoden lopulla Tsekkeihin vahvistaakseen asemaansa Keski-Euroopan markkinoilla.