30 vuotta alalla – starttaa ”öljyteollisuuden Ebayn”

Sivustolla on myynnissä tavaroita 500 miljoonalla.

Kansainvälinen markkinapaikka, jossa öljyteollisuuden ylijäämämateriaali otetaan hyötykäyttöön. Tältä näytti Per Kåre Lilandin tavoite, kun hän aloitti vuonna 2015 uuden projektinsa kehittelyn. Muutaman vuoden työn jälkeen hän on nyt valmis lanseeraamaan sivustonsa SurplusHub.comin, jota hän kuvailee ”öljyteollisuuden Ebayna”. Asiasta raportoi sisarsivustomme Ehandel.com.

Olemme nyt ”livenä” SurplusHub.comin ensimmäisellä versiolla. Olemme kehittäneet laadukkaan, automatisoidun ja käyttäjäystävällisen ratkaisun, mikä on saanut erittäin hyvän vastaanoton niin täällä Norjassa kuin USA:ssa, Lähi-idässä ja Aasiassa, niillä markkinoilla, joille olemme tähän mennessä keskittyneet eniten, Per Kåre Liland sanoo.

Ilmoitus

Uuden alustan ajatuksena on, että varusteet voi käyttää uudelleen suuremmassa määrin kuin mitä tähän mennessä. Samalla iskulla on niin ikään ympäristövaikutus, kun yritykset myös säästävät rahaa ja resursseja. Sivustolla on kaikkea pihdeistä kontainereihin sekä huomattavasti kehittyneempää varustusta, jotka voi vain klikata kotiin.

 

Uskoo vahvaan tulokseen

Lilandin mukaan on suuri voitto kaikille osapuolille, että käytettyä tavaraa voi myydä ja ostaa. Sivustolla on tehty tähän mennessä kauppoja noin 10 miljoonalla eurolla suurien yrityksien ansiosta. He voivat sekä myydä että ostaa sivustolla. Käyttäjät saavat apua myös logistiikan saralla ja siellä on palveluita, jotka takaavat, että varusteet ovat tasoltaan hyviä.

Tällä hetkellä portaalissa on tuotteita yli 500 miljoonan Norjan kruunun edestä ja tämä tulee kasvamaan lähikuukausien aikana. Olemme budjetoineet, että liikevaihtomme, mikä tulee komissioiden kautta, tavoittaa 20 miljoonaa ensi vuonna ja 50 miljoonaa vuonna 2023, todella hyvällä tuloksella.