20 miljardin myynti verkkokaupan juhlassa

Juhli shoppailu-festivaalilla.

Viime viikolla kerroimme, että Google investoi 550 miljoonaa dollaria kiinalaiseen verkkokauppajättiin JD.com:in. Ajoitus ei ollut huono hakujätin osalta, sillä nyt JD.com kertoo luvut viimeisimmästä shoppailujuhlastaan, niin kutsutusta 618 Shopping Festivalista.

Ilmoitus

Ale-jakso sijoittuu ajalle 1 – 18 kesäkuuta , ja tuona aikana JD.com ilmoittaa myyneensä tuotteita 159 miljardilla juanilla eli reilulla 21 miljardilla eurolla. Shoppailu-festivaali on yrityksen itsensä keksimä ja se juhlistaa yrityksen perustamista. Numerot viittaavat kesäkuun 18. päivään (18/6), ja juuri sinä päivänä myynti on parhaimmillaan.

13,5 miljoonaa 30 sekunnissa

Kasvu verrattuna viime vuoden 618-festivaaliin oli noin 37 prosenttia ja kuumin tuotekategoria oli kännykät. Kesäkuun 18. päivänä yritys myi puolessa minuutissa kännyköitä 13,5 miljoonalla eurolla erikoiskampanjan yhteydessä.

Festivaalin kerrotaan olleen myös menestys yrityksen 27:ssä miehittämättömässä keskusvarastossa. Yrityksen päivittäinen tilausten käsittely on tietojen mukaan jakson aikana kasvanut 1 415 prosentilla ja 90 prosenttia kaikista tilauksista on lähetetty yhdessä tai kahdessa päivässä.

Lue myös: https://ehandel.fi/google-investoi-474-miljoonaa-kiinalaiseen-verkkokauppajattiin/