17 miljoonaa pääomaa kansainvälisiltä sijoittajilta – Nosto Solutions lisää vauhtia

Toimitusjohtaja Jim Löfgren: ”Lähestymme tilannetta, jossa voisimme olla kannattavia”.

Ilmoitus

Ohjelmistoyhtiö Nosto Solutions on kerännyt jälleen uutta pääomaa nopeasti kasvavan kansainvälisen myyntinsä vauhdittamiseen, Talouselämä kirjoittaa.

Yhtiö kertoo keränneensä tähän mennessä yhteensä 17 miljoonaa euroa pääomaa kansainvälisiltä sijoittajilta. Lisäksi viime keväänä Nosto Solutions sai 15 miljoonan euron lainan Euroopan investointipankin ESIR-rahastosta.

- Nyt lähestymme tilannetta jossa voisimme olla kannattavia. Olemme nostaneet lisää pääomaa, koska haluamme vauhdittaa kasvua edelleen ja panostaa tuotekehitykseen", Noston toimitusjohtajana juuri aloittanut Jim Löfgren sanoo Talouselämän haastattelussa.

Yhdysvallat nopeimmin kasvava markkina

Nosto kehittää pilvipalveluna tarjottavaa markkinointiteknologiaa verkkokaupoille. Kyse on tekoälyä hyödyntävästä teknologiasta, joka kerää dataa asiakkaan käyttäytymisestä verkkokaupan sisällä, ja räätälöi sen perusteella näytettäviä sisältöjä ja tuotesuosituksia. Personointi kasvattaa ostopäätöksen todennäköisyyttä ja lisää verkkokauppojen myyntiä.

Nosto Solutions on yksi Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayhtiöistä. Viime vuonna se kasvatti liikevaihtonsa 6,4 miljoonasta eurosta 9,4 miljoonaan euroon. Se on laajentanut toimintaansa nopeasti yli sataan maahan. Helsingin pääkonttorin lisäksi Nostolla on toimistot New Yorkissa, Los Angelesissa, Lontossa, Berliinissä, Pariisissa ja Tukholmassa.

Noston runsaasta sadasta työntekijästä noin puolet työskentelee Helsingissä. Yhtiön tuotekehitys ja hallinto ovat Suomessa, ja myynti maailmalla. Löfgren asuu New Yorkissa.

- Monet tärkeimmistä kumppaneistamme ovat Yhdysvalloissa, ja se on nopeimmin kasvava - ja pian suurin - markkinamme. On tärkeää olla paikan päällä", Nostoon kesällä ruotsalaisen kasvuyhtiö Klarnan Yhdysvaltojen toimitusjohtajan paikalta Jim Löfgren sanoo.

 

Ilmoitus