15 000 euron ”rakkauspaketti” – asiakkaat pääsivät limousineajelulle

Erilainen ystävänpäiväpaketti meni kuin kuumille kiville – sydänvanteet kävivät kaupaksi naapurimaassa.

Eilen sunnuntaina vietettiin ystävänpäivää, jonka kunniaksi monet ostivat kukkia tai suklaata. Ruotsalainen vannekauppias heitti kehiin toisenlaisen tarjouksen, josta ei puuttunut mielikuvitusta ja lanseerasi päivän kunniaksi sydänvanteet, jotka toivat kunnon noston yhtiön verkkokauppaan.

Vanteet on koristeltu asianmukaisesti punaisilla sydämillä ja ne valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan automerkkiin sopiviksi.

Ilmoitus

Eikä tässä kaikki, sillä ABS Wheel lanseerasi kokonaisen ”rakkauspaketin”, johon kuului lisäksi suklaata, viiniä ja ajelu ylellisellä Hummer-limousiinilla, kaupan päällisiksi.

Saimme todella paljon vastauksia rakkauden täyteisten kommenttien muodossa sosiaalisissa medioissa, niin miehiltä kuin naisilta, kaikenikäisiltä, ABS Wheelsin toimitusjohtaja Andie Lahdo kertoo Ehandelin sisarsivustolle.

ABS Love-vanteita pystyi tilaamaan vain rajoitetun ajan, mutta niitä myytiin kaikkiaan 16 kappaletta, jotka koristavat pian autoja pitkän pitkässä naapurimaassa.

Kaikkiaan vanteita meni kaupaksi päälle 15 000 eurolla.

Tämä meni hyvin. Myimme kaikkiaan 16 kappaletta vanteita ylellisestä Ystävänpäivä-sarjasta ja ne tehdään käsityönä tilauksen mukaan, Andie Lahdo kertoo.

Tämän lisäksi verkkokaupassa oli myyntiä 30 prosenttia enemmän kuin tavallisena päivänä. Kampanja tuntui erittäin mukavalta ja nyt olemme kokeilleet jotain uutta.