120 kuorma-autoa saa uuden polttoaineen – vähentää päästöjä 90 prosenttia

PostNordin kunnianhimoisena tavoitteena Tanskassa on vähentää hiilidioksipäästöjä ja he panostavat nyt hiilidioksittomaan biodieseliin kuorma-autojen polttoaineena. Kaksi kolmasosaa logistiikkajätin kuorma-autoista vaihtaa HVO100-polttoaineeseen, mikä vähentää PostNordin mukaan hiilidioksidipäästöjä 90 prosenttia.

Tavoitteenamme on olla CO2-neutraali kuljetusliike vuoteen 2030 mennessä, otamme nyt PostNordilla suunnan kohti tulevaisuuden logistiikkaa. Odotuksiemme mukaan tulemme vähentämään CO2-päästöjä noin 2 200 tonnia biodieseliin vaihtamisen ansiosta ja jos kaikki menee odotuksien mukaan tulemme saamaan 2021 vuoden aikana 6 600 tonnin säästön, Tanskan PostNord Logisticsin päällikkö Jakob Minori sanoo lehdistötiedotteessa.

Ilmoitus

PostNord on omien sanojensa mukaan vähentänyt CO2-päästöjä 67 prosenttia Tanskassa sitten vuoden 2009. Uuden panostuksen myötä 120 PostNordin kuorma-autoa tulee ajamaan jatkossa biodieselillä.

PostNord on edelläkävijä mitä tulee vihreiden ratkaisujen löytämiseen, joita tarvitaan jatkuvasti kasvavan verkkokauppaan ja kuljetusliikenteeseen niin, että kuormitamme ympäristöä niin vähän kuin mahdollista ja samalla toimitamme täysin tehoin asiakkaillemme.