​Trustly ja Mintos tekevät yhteistyötä

Maksupalveluyhtiö Trustly on aloittanut yhteistyön Euroopan suurimman lainojen markkinapaikan Mintosin kanssa.

Ilmoitus

Trustly tekee yhtesistyötä globaalin lainojen markkinapaikan Mintosin kanssa, joka tarjoaa piensijoittajille mahdollisuuden sijoittaa lainoihin kaikkialla maailmassa.

Ottamalla käyttöön Trustlyn suorat verkkopankkimaksut Mintos tulee tarjoamaan sijoittajille helpon tavan siirtää varoja – reaaliaikaisesti – pankkitilien välillä 29:ssä Euroopan maassa. Yhteistyön ansiosta sijoittajien on helpompaa ja yksinkertaisempaa tehdä sijoituksia luottoihin Mintosin markkinapaikan kautta.

Asiakasmäärät nopeassa kasvussa

Mintosin asiakasmäärä on kasvanut nopeasti ja sen alustaa käyttävien sijoittajien määrän odotetaan kasvavan 100.000:een kuluvan vuoden loppuun mennessä. Trustlyn suorien verkkopankkisiirtojen avulla Mintosin alustaa käyttävien sijoittajien on mahdollista tehdä rahansiirtoja reaaliaikaisesti. Testivaiheen aikana Baltian maissa 80 % uusista rekisteröityneistä asiakkaista valitsi rahansiirtoihin Trustlyn sen nopeuden ja mukavuuden takia.

- Kumppanuutemme Trustlyn kanssa on luonnollista ja olemme sitoutuneet käynnistämään tehokkaan pääomien liikkumisen yli rajojen. Nopeiden ja erittäin turvallisten siirtojen tarjoaminen on tärkeää, jotta pystymme vastaamaan sijoittajien vaatimuksiin saumattomasta, nopeasta ja yksinkertaisesta käyttäjäkokemuksesta. Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme lisätä tarjontaamme halutun maksumenetelmän sekä vertaansa vailla olevan kattavuuteen Euroopassa, jotka Trustly tuo mukanaan, Martins Sulte, Mintosin toimitusjohtaja ja yksi perustajista, sanoo tiedoteessa.

Johan Nord, Trustlyn CCO kertoo tiedotteessa:

- Olemme iloisia voidessamme aloittaa yhteistyön Mintosin kanssa, jonka kautta pankkimaksumenetelmämme tulee saataville heidän laajenevalle sijoittajajoukolleen. Meillä on yhteinen intressi tehdä suoramaksuista mahdollisimman helppokäyttöisiä ja tehokkaita sekä paikallisille että kansainvälisille sijoittajille. Kumppanuutemme on loistava esimerkki siitä, kuinka kaksi finanssiteknologiayritystä voi yhteistyössä luoda lisäarvoa sijoittajille virtaviivaistamalla tapahtumankäsittelyprosessin ja samalla nostamalla sen turvallisuuden korkeimmalle tasolle.

Ruotsissa perustettu

Vuonna 2008 perustettu Trustly Group AB on ruotsalainen rahoitusteknologiayritys, joka tekee verkkopankkimaksamisesta nopeaa, helppoa ja turvallista. Yhtiö tarjoaa kansainvälisiä maksupalveluita kuluttajien pankkitileiltä ja -tileille yli 3000 pankissa ja 29 markkina-alueella Euroopassa. Se toimii yritysten ja kuluttajien välisten maksujen välittäjänä verkkokaupan, matkailualan, pelaamisen ja rahoituspalvelujen alalla. Vuonna 2018 Financial Times nimesi Trustlyn FT1000-listalleen yhtenä Euroopan nopeimmin kasvavista yrityksistä. Vuonna 2017 London Stock Exchange valitsi Trustlyn yhdeksi Euroopan mielenkiintoisimmista ja nopeimmin kasvavista yrityksistä.

Trustlylla on 230 työntekijää. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Tukholmassa, ja sillä on aluekonttorit myös Espanjassa, Maltalla, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Trustly on Ruotsin Finanssivalvonnan valtuuttama ja valvoma maksulaitos.

Ilmoitus